Νοσοκομείο Γεννηματάς: Σε σοβαρή κατάσταση ο Μανώλης Μαυρομμάτης – Στη ΜΕΘ η σύζυγός του

  • Iatropedia newsroom
Γεννηματάς
Ο γνωστός αθλητικογράφος Μανώλης Μαυρομμάτης νοσηλεύεται, μαζί με τη γυναίκα του στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», σε σοβαρή κατάσταση.

Ανησυχία επικρατεί για την κατάσταση της υγείας του Μανώλη Μαυρομμάτη και της συζύγου του, μετά τη φωτιά στο σπίτι τους στο Κολωνάκι, που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Ο σπορτ κάστερ σε μονάδα εγκαυμάτων ενώ η σύζυγός του που είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση είναι διασωληνωμένη σε ΜΕΘ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μανώλης Μαυρομμάτης φέρει σοβαρά εγκαύματα στο 18% της επιφάνειας του σώματος του και η σύζυγος του φέρει πιο σοβαρά εγκαύματα στο 40% του σώματος της. Νοσηλεύονται στη Μονάδα Εγκαυμάτων της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής. Οι γιατροί έκριναν πως η σύζυγός του έπρεπε να διασωληνωθεί και μπήκε σε μηχανική υποστήριξη λόγω της κρίσιμης κατάστασης της.

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα της Κυριακής, η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για φωτιά σε διαμέρισμα στην οδό Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι. Άμεσα έφτασαν στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες κατάφεραν και απεγκλώβισαν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και έσβησαν την φωτιά. Λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό πως επρόκειτο για τον δημοσιογράφο και αθλητικογράφο Μανώλη Μαυρομμάτη και τη σύζυγό του, Ειρήνη.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν αμέσως 3 οχήματα και 12 πυροσβέστες ενώ σε λίγα μόνο λεπτά έφτασε και το ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» που εφημέρευε.

Φωτογραφίες αρχείου EUROKINISSI