Νοσοκομείο Αγρινίου: 51χρονος πέθανε από πολυοργανική ανεπάρκεια πέντε μέρες αφού είχε πάρει εξιτήριο

  • Iatropedia newsroom
Νοσοκομείο Αγρινίου
Άγνωστα παραμένουν τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του 51χρονου άνδρα, ο οποίος πριν λίγες ημέρες είχε νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Όλες οι εξετάσεις του 51χρονου ήταν τέλειες, υποστηρίζουν οι γιατροί στο Νοσοκομείο Αγρινίου, αλλά η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και πέθανε.

Οι στενοί συγγενείς του 51χρονου που πέθανε στο Αγρίνιο, ζητούν επίσημες απαντήσεις. Πώς και γιατί επιδεινώθηκε ραγδαία η κατάσταση της υγείας του δικού τους ανθρώπου, μετά το εξιτήριο που πήρε από τους γιατρούς του Νοσοκομείο Αγρινίου. Εκφράζουν φόβους ότι κάποιοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους και ένας άνθρωπος που κανονικά θα ζούσε, όπως πιστεύουν, έχασε τη μάχη. Περισσότερο φως αναμένεται να ρίξει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που αναμένεται ακόμα και εντός της ημέρας. Οι γιατροί του νοσοκομείου, περιγράφουν τα όσα έγιναν από τη δική τους οπτική γωνία και επικαλούνται μια σειρά εξετάσεων.

Ο 51χρονος άφησε την τελευταία του πνοή χθες, Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείο Αγρινίου, αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και χειρουργήθηκε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας, νοσηλεύονταν λίγες ημέρες πριν στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου με πνευμονία και έλαβε εξιτήριο πριν από πέντε ημέρες, όταν οι γιατροί διαπίστωσαν ραγδαία βελτίωση της υγείας του. Δεν είχε πυρετό και οι εξετάσεις του ήταν καλές.

Οι συγγενείς του 51χρονου εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου. Μέσα στον πόνο τους, όπως λένε, έχουν να διαχειριστούν μια σειρά από βασανιστικές σκέψεις για το τέλος του δικού τους ανθρώπου.

Πηγή: Newsit / Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI