Νίμιτς: Τι λέει το Ιατρικό Ανακοινωθέν για τον Μανώλη Γλέζο

  • Γιάννα Σουλάκη
Νίμιτς
Ιατρικό δελτίο εξέδωσε η διοίκηση του νοσοκομείου Νίμιτς για την νέα εσπευσμένη εισαγωγή του Μανώλη Γλέζου στο Νοσοκομείο.

Σε εξετάσεις εξακολουθεί να υποβάλλεται ο Μανώλης Γλέζος, μετά την επιδείνωση της υγείας του που τον οδήγησε και πάλι εσπευσμένα το μεσημέρι στο νοσοκομείο Νίμιτς.

Σε ιατρική ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσοκομείο κάνει λόγο για αδυναμία και καταβολή, εξαιτίας της καρδιολογικής νόσου από την οποία πάσχει.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019, ο κ. Μανώλης Γλέζος εισήχθη στο Νοσοκομείο με αδυναμία, καταβολή, σε έδαφος γνωστής καρδιακής νόσου. Νεότερο ανακοινωθέν θα εκδοθεί μετά την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων».

 Δεύτερη φορά στο Νίμιτς μέσα σε ένα μήνα

Ο Μανώλης Γλέζος το πρωί παρουσίασε δύσπνοια και έντονους πόνους στο στήθος και κλήθηκε ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ.

Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς είχε μεταφερθεί στο ίδιο νοσοκομείο το Νοέμβριο με υποσκληρίδιο αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του παρουσίασε και πνευμονικό οίδημα και για το λόγο αυτό κρίθηκε επιβεβλημένη η εισαγωγή του στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Μετά από λίγες μέρες νοσηλείας, πάντως, είχε εμφανίσει βαλτίωση και είχε πάρει εξιτήριο.