Νίκος Κωνσταντόπουλος: Με κορονοϊό στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» εδώ και 13 ημέρες

  • Γιάννα Σουλάκη
Κωνσταντόπουλος
Γενναία μάχη για τη ζωή του έδωσε ο πρώην Πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος, μετά από βαριά λοίμωξη Covid-19, η οποία τον οδήγησε στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού. Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας, ο δικηγόρος και πρώην Πρόεδρος του Συνασπισμού, βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης.

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος νοσηλεύεται σε ΜΕΘ της Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Σωτηρία, λόγω λοίμωξης από κορωνοϊό και σοβαρών επιπλοκών, που οδήγησαν σε εκτεταμένη εσωτερική αιμορραγία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του, ο δικηγόρος και πρώην Πρόεδρος του Συνασπισμού έδωσε μια γενναία μάχη για τη ζωή του και ήδη βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης.

Στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του και οι στενοί του συνεργάτες, ενώ η υγεία του παρακολουθείται στενά από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Πανεπιστημιακής Κλινικής, προς το οποίο η οικογένεια εκφράζει την βαθιά ευγνωμοσύνη της.

«Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι μας συμπαρίστανται καθώς και όσους ήδη έσπευσαν να δώσουν αίμα. Η αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Σωτηρία γίνεται 8.30-2 Δευτέρα με Παρασκευή», αναφέρεται στην ανακοίνωση της οικογένειας.