Νέο τσεκούρι έρχεται στις διαγνωστικές εξετάσεις! Τι εντόπισε ο Άδωνις

  • Iatropedia
Κούρεμα στις διαγνωστικές εξετάσεις του ΕΟΠΥΥ είναι πιθανό να δούμε το επόμενο διάστημα καθώς ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη γνωστή κυβερνητική τακτική εντόπισε όργιο σπατάλης με τις διαγνωστικές εξετάσεις.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Διευθύνσεις και ονόματα όσων υπερχρέωναν τον ΕΟΠΥΥ με υπερσυνταγογράφηση διαγνωστικών εξετάσεων δεσμεύτηκε ότι θα δώσει στη δημοσιότητα την επόμενη εβδομάδα ο υπουργός Υγείας.

Μιλώντας από το βήμα του 12ου Ετήσιου Συνεδρίου Healthworld, αποκάλυψε ότι σε πολλές περιοχές της χώρας γίνεται πάρτι με τις διαγνωστικές εξετάσεις.

Ενδεικτικά αναφέρθηκε σε περίπτωση μικρής επαρχιακής πόλης όπου σε έναν μήνα συνταγογραφήθηκαν εξετάσεις κοντά στα 450.000 ευρώ.

Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης για να ισχυροποιήσει τα λεγόμενά του υπογράμμισε πως ούτε στη Θεσσαλονίκη δε γράφτηκαν τόσες εξετάσεις.

Βέβαια με τις νέες αποκαλύψεις Άδωνι Γεωργιάδη γίνεται σαφές ότι θα υπάρξουν νέοι κανόνες και νέα ψαλιδίσματα στις διαγνωστικές εξετάσεις.

Εξάλλου οι δαπάνες του ΕΟΠΥΥ για τον συγκεκριμένο τομέα έχουν ξεφύγει κατά πολύ.

Εκτός αυτού ο υπουργός Υγείας στο ίδιο συνέδριο ανακοίνωσε ότι θα δημιουργηθεί νέος φορέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ενώ ο ΕΟΠΥΥ είναι πιθανό να γίνει τελικώς αγοραστής υπηρεσιών με κλειστό προϋπολογισμό.

Ένας προϋπολογισμός που θα διαθέτει συγκεκριμένα κονδύλια για κάθε τομέα όπως και στις διαγνωστικές εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βρέθηκε το γονίδιο που σταματά το Aids! Ελπιδοφόρα ανακάλυψη

Αλλάζει πλήρως ο ΕΟΠΥΥ: Νέο φορέα ανακοίνωσε ο Άδωνις!

Δωρεάν τα τηλέφωνα του ΕΟΠΥΥ για τους δικαιούχους του ΕΚΑΣ!

Τα λάθη της διαθεσιμότητας! Οι χαμένες εξετάσεις και οι ξεχασμένες μισθοδοσίες