Νέο κρούσμα βίας σε δημόσιο νοσοκομείο! Χτύπησαν γιατρούς και νοσηλευτές στην Φλώρινα!

  • Iatropedia
Πριν προλάβουμε να χωνέψουμε το συμβάν στη Μυτιλήνη, ένα νέο περιστατικό με Ρομά έρχεται να δείξει το οριακό σημείο στο οποίο βρίσκεται το ΕΣΥ.

Tης Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Θύματα ξυλοδαρμού από συνοδούς ασθενών έπεσαν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Φλώρινας κατά την χθεσινοβραδινή εφημερία.

Όπως ανέφερε η διοικήτρια του Νοσοκομείου, Παρασκευή Κεσετζή, ο λόγος της επίθεσης δεν οφείλεται σε καθυστέρηση εξυπηρέτησης καθώς εξυπηρετήθηκαν άμεσα.

«Στον τόπο του συμβάντος έσπευσε άμεσα η αστυνομία κι εγώ επίσης και είδα 4-5 άτομα να διαπληκτίζονται και να χτυπούν γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό και να τους προκαλούν σωματικές βλάβες. Η αστυνομία έχει πάρει τα στοιχεία των ενόχων και ζητήσαμε αντίγραφο από το δελτίο συμβάντων. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου θα εκδώσει ψήφισμα που θα καταδικάζει αυτή την ενέργεια. Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα υποβάλλουν μηνύσεις αυτοί που δέχτηκαν την επίθεση» πρόσθεσε η Π. Κεσετζή.

Το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου καταγγέλλει την επίθεση και σε ένδειξη διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσει αύριο από τις 10 το πρωί 2ωρη στάση εργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν