Νέο επικοινωνιακό πυροτέχνημα Άδωνι.Πήγε στο ΣΔΟΕ δεν έδωσε ούτε ένα όνομα

  • Iatropedia
Το γνωστό παιχνίδι''εδώ παπάς εκεί παπάς αλλά παραφρασμένο''εδώ ο επίορκος εκεί ο επίορκος που είναι τα κλεμμένα,φαίνεται ότι ακολουθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σήμερα το μεσημέρι παρέδωσε για περαιτέρω έλεγχο στον επικεφαλής του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ), κ. Στέλιο Στασινόπουλο, τη λίστα με τα πενήντα ονόματα ιατρών οι οποίοι εμφανίζονται πρώτοι σε συνταγογράφηση για τον μήνα Ιούνιο του 2013.

Για άλλη μια φορά ο υπουργός υγείας δεν έδωσε κανένα όνομα στη δημοσιότητα παρά τις έντονες πιέσεις που του ασκούν οι εκπρόσωποι των ιατρικών Συλλόγων ενώ ''υπήρχαν διαρροές από το υπουργείο υγείας ότι τα στοιχεία με τους επίορκους γιατρούς θα μεταφερθούν στον εισαγγελέα με βαλίτσες.''

Στο σημείο αυτό καίρια είναι η παρέμβαση του προέδρου των γιατρών ΕΟΠΥΥ κ. Γ. Ελευθερίου ο οποίος καταγγέλλει ότι το πρώτο εξάμηνο εντοπίσθηκαν μόνο 11 γιατροί να υπερ- συνταγογραφούν σε σύνολο 65.000 γιατρών του οργανισμού.

Πάντως ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε από τον επικεφαλή του ΣΔΟΕ να είναι άμεση η διαδικασία και εάν προκύψουν ενοχοποιητικά στοιχεία, να παραπεμφθούν στην Δικαιοσύνη και στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα.

Να υπενθυμισθεί εδώ ότι ο υπουργός υγείας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κριθούν ευνοϊκότερα από τη ∆ικαιοσύνη οι επίορκοι αν επιστρέψουν τα κλεµµένα.

Τακτική που σαφώς δεν μπορεί να ακολουθηθεί, αφού ουδείς πραγματικός επίορκος παραδέχεται ότι έχει προβεί σε παράτυπες ενέργειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξεκινούν οι έλεγχοι στις ιδιωτικές κλινικές! Τι «κουρέματα» περιμένουν τους ασθενείς

Νέο διαιτητικό μενού στα κυλικεία των σχολείων! Τι αλλάζει το υπ.Υγείας

Ράντζα και χάος φέρνουν τα λουκέτα στα νοσοκομεία! Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

Τρέχουν να σωθούν στη …σύνταξη οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ πριν τη διαθεσιμότητα! Πόσοι έφυγαν