Νεκρός 29χρονος μετά από συμπλοκές «οπαδών»

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
Πριν ενάμισι χρόνο η Ελλάδα θρήνησε τον χαμό του Άλκη Καμπανού. Αλλά, δυστυχώς, δεν ήταν το τελευταίο θύμα λόγω "οπαδικής" βίας.

Χτες το βράδυ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, στον χώρο του νεόκτιστου γηπέδου της ΑΕΚ, ο 29χρονος φίλος της ομάδας Μιχάλης Κατσουρής δέχτηκε θανάσιμη μαχαιριά από χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Το μαχαίρι τον πέτυχε σε αρτηρία στο μπράτσο και του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία. Σαν να μην έφτανε αυτό όταν ο νεαρός έπεσε στο έδαφος, πήγαν από πάνω του και τον χτυπούσαν με ρόπαλα στο κεφάλι.

Ο τραυματισμός ήταν μοιραίος και προκάλεσε το θάνατό του, λίγο μετά στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου τον μετέφεραν. Οι γιατροί του νοσοκομείου έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως κι επιστημονικώς δυνατό για να σώσουν τον 29χρονο, αλλά, δυστυχώς, η κατάστασή του αποδείχτηκε μη αναστρέψιμη.

Σημειώνεται πως στα επεισόδια τραυματίστηκαν 8 άτομα, πέντε Κροάτες και τρεις Έλληνες, ενώ ένας από τους τραυματίες φαίνεται να έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύονται τώρα 4 άτομα, δύο Έλληνες και δύο ξένοι.

Η φωτογραφία ενός άνδρα να δέχεται τις πρώτες βοήθειες είναι σοκαριστική. Οι νοσηλευτές έχουν τυλίξει το πρόσωπό του με επιδέσμους, ενώ φαίνεται να αιμορραγεί.

Στο νοσοκομείο με συμπτώματα καρδιακού επεισοδίου η μητέρα του 29χρονου

Στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» νοσηλεύεται η μητέρα του άτυχου Μιχαλή Κατσουρή, του οπαδού που έθεσε θύμα της δολοφονίας από τους Κροάτες χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η γυναίκα νοσηλεύεται με συμπτώματα εμφράγματος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πήγε στο νοσοκομείο από μόνη της, καθώς ένιωσε έντονη αδιαθεσία.

Με πληροφορίες από newsit.gr