Ηράκλειο Κρήτης: Παρέμβαση Πλεύρη για τη νέα υπόθεση Κολωνού με εμπλεκόμενο ουρολόγο νοσοκομειακό γιατρό

  • Γιάννα Σουλάκη
ΠΟΕΔΗΝ
Μια νέα φρικτή υπόθεση Κολωνού ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στην Κρήτη, ενώ ανάμεσα στους εμπλεκόμενους στη δικογραφία είναι και νοσοκομειακός γιατρός, ουρολόγος.

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Υπουργείο Υγείας, μετά από δημοσίευμα του Cretalive, το οποίο εμφανίζει ως πιθανό εμπλεκόμενο έναν ουρολόγο νοσοκομειακό γιατρό σε ένα από τα δύο δημόσια νοσοκομεία του Ηρακλείου Κρήτης, σε υπόθεση μαστροπείας και σεξουαλικής κακοποίησης με θύμα ένα 15χρονο σήμερα αγόρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ζήτησε από την Εισαγγελία τη γνωστοποίηση στο υπουργείο Υγείας του ονόματος του γιατρού, με σκοπό να προχωρήσουν οι απαιτούμενες διοικητικές ενέργειες για την αποπομπή του από το νοσοκομείο.

Η δικογραφία «βόμβα» από το Γραφείο Ανηλίκων της Ασφάλειας Ηρακλείου,  σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, οδήγησε στη σύλληψη ενός 66χρονου καλλιτέχνη Κρητικής μουσικής, ήδη οι αρχές, ενώ έχει ταυτοποιηθεί για την υπόθεση ένας ακόμη Ηρακλειώτης, 46 ετών.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια Ηρακλείου, αφορά σε βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση, και αφορούν στο διάστημα από το 2018 ως και 15 Φεβρουαρίου 2023.

Παράλληλα, αναζητούνται συνολικά 29 χρήστες πλατφόρμας μέσω της οποίας ο 66χρονος φέρεται να εξέδιδε το παιδί, ενώ ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός ότι στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και γιατρός νοσοκομείου! Όλοι φαίνεται να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά τον ανήλικο ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.