Νέα εκτελεστική επιτροπή για το ΕΣΑΝ

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Συνεδρίασε χθες 29/11/2016 το Εθνικό Συμβούλιο Ανάπτυξης Νοσηλευτικής και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία συγκροτήθηκε σε σώμα και εξέλεξε τη νέα εκτελεστική επιτροπή. Σκοπός είναι να αποτελέσει συμβουλευτικό όργανο για τις αναγκαίες θεσμικές παρεμβάσεις του υπουργείου Υγείας στα επαγγελματικά και επιστημονικά ανοικτά ζητήματα που απασχολούν την νοσηλευτική κοινότητα της χώρας μας και παρέμεναν για χρόνια σε εκκρεμότητα.

Η νέα σύνθεση των μελών του ΕΣΑΝ έχει ως εξής:
-ΒΑΜΒΟΥΡΕΛΗ ΜΑΡΙΑ, του κλάδου ΠΕ Νοσηλευτών, με αναπληρωματικό μέλος τον ΔΗΜΗΤΡΕΛΛΗ ΔΗΜΗΤΡΗ του κλάδου ΠΕ Νοσηλευτών, ο οποίος υπηρετεί στο ΔΘΚΑ Υγεία.

-ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ, Προϊστάμενος Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας και Δρεπανοκυτταρικής Νόσου, του κλάδου ΤΕ Νοσηλευτών με αναπληρωματικό μέλος την ΝΤΑΣΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Προϊσταμένη Ουρολογικής Κλινικής στο Γ.Ν.Α. Ιπποκράτειο, του κλάδου ΤΕ Νοσηλευτών.

-ΚΑΨΙΩΧΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, Προϊσταμένη Δ/νσης Οικονομικής Εποπτείας Φορέων Γενικής Κυβέρνησης του Υπουργείου Υγείας, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού, με αναπληρωματικό μέλος, τη ΤΖΩΡΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, Προϊσταμένη Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού.

-ΤΖΙΑΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Τομεάρχης του 5ου Νοσηλευτικού Τομέα Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων, κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής, με βαθμό Α´, με αναπληρωματικό μέλος τη ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, Τομεάρχη του Διατομεακού & Ψυχικής Υγείας του Π.Γ.Ν. Πατρών, κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής με βαθμό Α´.

-ΜΟΥΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, Δ/ντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αθηνών, του κλάδου ΠΕ Νοσηλευτικής, με αναπληρωματικό μέλος την ΚΟΣΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, Τομεάρχη Νοσηλευτικού Τομέα, κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής, με βαθμό Α´ του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αθηνών, κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής.

-ΓΙΑΓΤΖΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, Τομεάρχης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Π.Γ.Ν.Π. «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», του κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής, με βαθμό Α´, με αναπληρωματικό μέλος την ΝΤΟΥΜΟΥ ΑΓΑΠΗ, του κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής, η οποία υπηρετεί στο Π.Γ.Ν.Π. «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», ομοίως.

-ΚΕΙΣΟΓΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, του κλάδου ΤΕ Επισκεπτών- Επισκεπτριών Υγείας , ο οποίος υπηρετεί στο ΠΕΔΥ Πειραιά, με αναπληρωματικό μέλος τη ΔΑΜΟΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του κλάδου ΤΕ Επισκεπτών- Επισκεπτριών Υγείας ,η οποία υπηρετεί στο Κέντρο Υγείας Ελευσίνας.

-ΜΠΡΙΚΩΡΗ ΜΑΡΙΑ, του κλάδου ΤΕ ΜΑΙΩΝ, η οποία υπηρετεί στο Γ.Ν «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ», με αναπληρωματικό μέλος την ΣΑΒΒΟΓΛΟΥ ΚΑΤΙΝΑ, του κλάδου ΤΕ ΜΑΙΩΝ, η οποία υπηρετεί στο Γ.Ν «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ» ομοίως.

-ΣΑΚΟΥΦΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, του κλάδου ΤΕ Επισκεπτών Υγείας, η οποία υπηρετεί στη Δ/νση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Αττικής, με αναπληρωματικό μέλος τον ΚΛΩΘΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, του κλάδου ΤΕ Επισκεπτών Υγείας, ο οποίος υπηρετεί στο Γ.Ν. «ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ».

-ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΥ ΦΩΤΟΥΛΑ, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τμήματος Νοσηλευτικής του Τ.Ε.Ι Αθηνών, με αναπληρωματικό μέλος την ΟΥΖΟΥΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τμήματος Νοσηλευτικής του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας.

-Δρ. ΚΥΡΙΤΣΗ – ΚΟΥΚΟΥΛΑΡΗ ΕΛΕΝΗ, Καθηγήτρια Τμήματος Νοσηλευτικής Τ.Ε.Ι. Αθηνών, Πρόεδρο του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος, με αναπληρωματικό μέλος την ΚΑΣΝΑΚΤΣΟΓΛΟΥ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ, Δ/ντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ-ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ»ΕΕΣ.

-ΣΟΥΡΤΖΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, Καθηγήτρια μέλος ΔΕΠ του Τμήματος Νοσηλευτικής με αναπληρωματικό μέλος τον ΠΡΕΖΕΡΑΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ , Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Πρόεδρος του Συμβουλίου ορίζεται ο Δημήτριος Τζιάλλας και αντιπρόεδρος ο Δημήτριος Παπάζογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν