ΝΔ – Πολάκης… πόλεμος! «Και πουστε …ΣΑΣ ΕΧΩ»!

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
Πολάκης
Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τα όσα λέει τις τελευταίες ώρες για την γρίπη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο κ. Πολάκης είναι ο καθρέφτης του κ. Τσίπρα. Η ασύλληπτη δήλωσή του απηχεί πλήρως την αναισθησία αυτής της κυβέρνησης ακόμη και για την απώλεια ανθρώπινων ζωών. Η μόνη καταστροφή γι’ αυτούς είναι η απώλεια της καρέκλας».

Ο Πολάκης, οι σφοδρές επιθέσεις στο Facebook και οι δηλώσεις που τα… ξεκίνησαν όλα

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως όλα ξεκίνησαν από μία εμφάνιση που έκανε ο Παύλος Πολάκης το βράδυ της Κυριακής (10.02.2019) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra. Φυσικά το πρώτο ερώτημα που του τέθηκε ήταν για τη γρίπη.

Οι νεκροί από τη γρίπη έχουν φτάσει τους 39, αλλά είναι λιγότεροι από άλλες χρονιές, είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Ο ίδιος μίλησε και για fake news, επιτέθηκε στην αντιπολίτευση και τα ΜΜΕ και έκρινε πως «δεν είναι και καμία καταστροφή. Μην τρελαθούμε κιόλας»…

Μετά τις αντιδράσεις από τα σχόλια αυτά, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας «ξαναχτυπά» με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Με το… γνωστό ύφος, επιτίθεται εναντίον δημοσιογράφων και χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Δημοσιογραφοι της πενταρας ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΦΛΕΜΑΤΟΣ και σια ….
Σας πονεσαν τα συγκριτικα στοιχεια που ειπα στο KONTRA για τη γριππη εχθες ,απο το 2010 μεχρι σημερα(309 βαρια νοσησαντες και 101 θανατοι το 2010 και 173 νοσησαντες βαρια με 38 θανατους φετος) !!!!Διαλυουν την εικονα πανικου που πατε να φτιαξετε …

Σας πονεσαν τα στοιχεια για τους εμβολιασμους φετος( 2 εκατομμυρια )και τα 120 παραπανω κρεββατια εντατικης που ανοιξαμε σε σχεση με αυτα που μας παρεδωσαν τα αφεντικα σας (απο 438 το 2015 σε 560 το 2018)…Καταστρεφουν το αφηγημα για διαλυση του ΕΣΥ !!!
Γι αυτο σημερα παλι διαστρεβλωση αυτων που ειπα για να με βγαλετε «απονο και ακαρδο».Γινεστε γελοιοι και προβλεψιμοι…ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ…η αληθεια δεν κρυβεται….
και πουστε …ΣΑΣ ΕΧΩ !!».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Παύλος Πολάκης: