«Μπλόκο» σήμερα στην Υγεία σε όλη τη χώρα! Σε πανυγειονομική απεργία όλοι οι εργαζόμενοι

  • Iatropedia
Ο κόμπος φαίνεται ότι έχει φθάσει στο χτένι για τους χιλιάδες εργαζόμενους στον τομέα της Υγείας οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια πανυγειονομική απεργία σήμερα. Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν όλες οι μονάδες υγείας της χώρας.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Συνεχείς περικοπές αποδοχών. Υπηρεσίες υγείας που καταρρέουν. Νοσοκομεία που δεν έχουν υλικά ούτε για δείγμα. Εφημερίες που γίνονται με εξαντλημένους εργαζόμενους. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα δεκάδες προβλήματα που καταγράφονται στον τομέα της Υγείας με τους εργαζόμενους να γίνονται καθημερινά μάρτυρες της ταλαιπωρίας των ασθενών.

Όσο για τους ίδιους, εργάζονται πλέον στα όρια της εξάντλησης μη μπορώντας να αφήσουν τους ασθενείς χωρίς εξυπηρέτηση.

Έτσι όλες οι Ομοσπονδίες των εργαζομένων στις υγειονομικές υπηρεσίες ενώνουν τις δυνάμεις τους σήμερα Παρασκευή 7 Ιουνίου σε μια απεργία που θα παγώσει το ΕΣΥ.

Ειδικότερα στην απεργία θα συμμετάσχουν οι νοσοκομειακοί γιατροί (ΟΕΝΓΕ), οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) αλλά και οι γιατροί του ΙΚΑ (ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ).

Και να σκεφτεί κανείς ότι οι μέρες που έρχονται για την υγεία θα είναι ακόμη χειρότερες καθώς οι προϋπολογισμοί των νοσοκομείων θα περιορισθούν ακόμη περισσότερο τα επόμενα δύο χρόνια, με βάση τις επίσημες ανακοινώσεις της κυβέρνησης, ενώ και οι αποδοχές των εργαζομένων θα κατρακυλήσουν ακόμη πιο κάτω.

Όλοι οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν μεγάλη συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έρχεται ανασχηματισμός στην οδό Αριστοτέλους! Θα φύγει όλη η ηγεσία του υπ.Υγείας;

Πόσα θα χάσουν γιατροί και εργαζόμενοι των νοσοκομείων έως το 2015!

Γιατί εξαφανίζονται τα φάρμακα από τα ελληνικά φαρμακεία;

Πως αντιμετωπίζουμε τα μαύρα στίγματα στο πρόσωπο;

Τοκετός καταγεγραμμένος για 1η φορά, από μαγνητικό τομογράφο. ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν