Μπλόκο αύριο στο Αττικό Νοσοκομείο! 24ωρη απεργία από τους εργαζόμενους

  • Iatropedia
Κάποτε το Αττικό νοσοκομείο ήταν το στολίδι τους ΕΣΥ δεδομένου ότι ήταν ένα από τα πιο σύγχρονα και καινούρια νοσοκομεία του συστήματος. Σήμερα το νοσηλευτικό ίδρυμα αδυνατεί να πληρώσει τα δεδουλευμένα των εργαζομένων, αδυνατεί να παράσχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους ασθενείς ενώ διαθέτει το 2012 ακόμη και ράντζα. Απεργούν οι εργαζόμενοι

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στο Αττικό Νοσοκομείο αύριο Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου ζητώντας της άμεση καταβολή δεδουλευμένων και εφημεριών μηνών χωρίς κουρέματα αλλά μεταξύ άλλων και την ορθή χρηματοδότηση του νοσοκομείου ώστε να πάψουν να υπάρχουν ράντζα και υπηρεσίες «τσεκουρεμένες».

Άλλωστε οι εργαζόμενοι δεν έχουν υποστεί απλά κούρεμα στους μισθούς τους αλλά περιμένουν εναγωνίως και να πληρωθούν για ώρες που έχουν εργασθεί. Εκτός αυτού όμως εκφράζουν την ανησυχία τους ότι θα υπάρξουν διαθεσιμότητες και απολύσεις με το επιχείρημα της κατάργησης οργανικών θέσεων και τμημάτων.

Στο νοσοκομείο αύριο θα εξυπηρετούνται μόνο τα έκτακτα και επείγοντα περιστατικά ενώ θα πραγματοποιηθεί και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας.