Μπήκαν «ποντικοί» στα ιατρικά αρχεία της Κέιτ Μίντλετον

  • Iatropedia newsroom
Κέιτ Μίντλετον
Στην Κλινική του Λονδίνου (London Clinic), όπου και χειρουργήθηκε η Κέιτ, έχει ξεκινήσει έρευνα μετά από καταγγελίες ότι το προσωπικό προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας

Η περιέργεια του κόσμου για το τι συμβαίνει ακριβώς με την Κέιτ Μίντλετον, πριγκίπισσα της Ουαλίας, είναι τόσο μεγάλη που ακόμη και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό δεν διστάζει να… αγνοήσει το ιατρικό απόρρητο, για να ρίξει μια ματιά στα ιατρικά της αρχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Κλινική του Λονδίνου (London Clinic), όπου και χειρουργήθηκε η Κέιτ, έχει ξεκινήσει έρευνα μετά από καταγγελίες ότι το προσωπικό προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στα προσωπικά ιατρικά αρχεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Σύμφωνα με τη Mirror, τουλάχιστον ένα μέλος του προσωπικού προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στα αρχεία της Κέιτ, κατά το διάστημα που εκείνη νοσηλευόταν ακόμη στο νοσοκομείο, τον Ιανουάριο.

Μάλιστα, η εφημερίδα αναφέρει, επικαλούμενη πηγή της, ότι η διοίκηση του νοσοκομείου επικοινώνησε αμέσως μόλις το έμαθε με το παλάτι του Κένσινγκτον και διαβεβαίωσε το παλάτι ότι θα διεξαχθεί πλήρης έρευνα.

Σε δήλωσή της στη Mirror, η Κλινική του Λονδίνου δήλωσε: «Πιστεύουμε ακράδαντα ότι όλοι οι ασθενείς μας, ανεξάρτητα από την κατάστασή τους, έχουν δικαίωμα στην απόλυτη προστασία της ιδιωτικής τους ζωής και στο απόρρητο των ιατρικών πληροφοριών τους».

Λεπτομέρειες για την κατάσταση και τη χειρουργική επέμβαση της πριγκίπισσας δεν έχουν γίνει γνωστές. Το Παλάτι του Κένσινγκτον το μόνο που έχει αναφέρει είναι ότι δεν είχε σχέση με καρκίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι καλύτερες και οι χειρότερες τροφές για τα δόντια

7 στους 10 Έλληνες χρησιμοποιούν τα social media – Τι γίνεται στην υπόλοιπη Ευρώπη

Κατερίνη: 83χρονη δώρισε εξοπλισμένο ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ Πιερίας