«Μου λείπεις»: Έκθεση ζωγραφικής με έργα 100 καλλιτεχνών για τη στήριξη της «Μέριμνας»

  • Ρούλα Τσουλέα
έκθεση
Η έκθεση έχει τίτλο «Μου λείπεις» και το θέμα της είναι η απώλεια. Τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη του έργου του σωματείου, που φροντίζει τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους που πενθούν.

Εικαστική έκθεση με τη συμμετοχή 100 γνωστών καλλιτεχνών για την υποστήριξη του έργου της Μέριμνας, πραγματοποιείται από σήμερα και για τέσσερις ημέρες στο εμβληματικό Athens 14 Fougaro.

Οι καλλιτέχνες αποτυπώνουν με ιδιαίτερη ευαισθησία το θέμα της απουσίας και διαθέτουν τα έργα τους υπέρ των σκοπών του μη κερδοσκοπικού οργανισμού, που φροντίζει τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους που πενθούν.

Την επιμέλεια της έκθεσης έχει αναλάβει η ιστορικός Τέχνης και ανεξάρτητη επιμελήτρια κυρία Ίρις Κρητικού. Την διοργανώνουν οι «Φίλοι της Μέριμνας», στο πλαίσιο της στήριξη του δύσκολου και ιδιαίτερα ευαίσθητου έργου του σωματείου.

Η Μέριμνα είναι ο μοναδικός οργανισμός στην Ελλάδα με ειδίκευση στην Παιδιατρική Ανακουφιστική Φροντίδα στο σπίτι και στη συμβουλευτική πένθους για παιδιά και εφήβους. Στο εντυπωσιακό περιβάλλον του Athens 14 Fougaro, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν έργα, συμβάλλοντας έτσι στους σκοπούς της.

Θα υπάρχει επίσης δυνατότητα αγοράς έργων της έκθεσης «Μου λείπεις» μέσω της ιστοσελίδας https://www.friendsofmerimna.gr/.

έκθεση

Κάτια Βαρβάκη: «Μια ανάμνηση»

Οι «Φίλοι της Μέριμνας» ευχαριστούν θερμά τους καλλιτέχνες που προσέφεραν προς πώληση τα έργα τους, τους συλλέκτες που προσέφεραν έργα από την προσωπική τους συλλογή, καθώς και όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της έκθεσης.

Εγκαίνια και διάρκεια της έκθεσης

Εγκαίνια: Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 (19:00-22.00)

Διάρκεια έκθεσης

Παρασκευή 13/5 και Σάββατο 14/5 (12.00-19.00)

Κυριακή 15/5 (12.00-17.00)

Αthens 14 Fougaro: Ερµού 15 Κηφισιά, 145 64. Διατίθεται άνετος χώρος πάρκινγκ