Μόνο στο iatropedia: «Πράσινη» ανταρσία κατά Άδωνι! Ο υφυπουργός και οι εκλεκτοί διοικητές

  • Iatropedia
Μια μυστική συνάντηση υφυπουργού της δικομματικής κυβέρνησης και «πράσινων» διοικητών νοσοκομείων, έβαλε φωτιά στο επιτελείο του Άδωνι Γεωργιάδη τα τελευταία 24ωρα.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Το ότι οι διοικητές των δημοσίων νοσοκομείων είναι με …μπλε και πράσινους κόκκους είναι λίγο πολύ γνωστό. Τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης διόρισαν τους εκλεκτούς τους στις θέσεις των διοικήσεων των νοσοκομείων για να ρυθμίσουν τα του ΕΣΥ.

Ότι όμως θα άρχιζαν και οι ξεχωριστές συσκέψεις, προφανώς και δεν είναι γνωστό.

Προβληματισμό προκάλεσε στο επιτελείο του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη μια μυστική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ στο γραφείο του υφυπουργού Εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκου με περίπου 15 πράσινους διοικητές μεγάλων νοσοκομείων, σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πηγές του iatropedia.gr.

Το κάλεσμα ήρθε από τον ίδιο τον υφυπουργό του ΠΑΣΟΚ παρότι δεν έχει καμία αρμοδιότητα περί της υγείας και με απ ευθείας τηλεφωνήματα στους πράσινους διοικητές.

Και μπορεί οι παραβρισκόμενοι να επιχείρησαν να κρατήσουν μυστική τη συνάντηση, ωστόσο τίποτε δε μένει τελικά κρυφό.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του iatropedia.gr η συνάντηση έγινε στο γραφείο του Υφυπουργού στο υπουργείο του στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 6 το απόγευμα και με τη δέουσα μυστικοπάθεια.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αυτής που κράτησε δύο ώρες, δόθηκαν οδηγίες από τον κ.Γρηγοράκο για το πώς θα πρέπει να λειτουργούν στο δημόσιο σύστημα της υγείας, ποιες πρέπει να είναι οι …προτεραιότητές τους ειδικά σε σχέση με τους πολίτες (προφανώς και λόγω εκλογών) αλλά και για τους γενικότερους χειρισμούς στη διαχείριση κονδυλίων και προϋπολογισμών.

Πολλοί είναι εκείνοι που ερμήνευσαν την κίνηση του Λεωνίδα Γρηγοράκου ως μια πρώτη κίνηση να κάνει άνοιγμα στο χώρο της υγείας επειδή πιθανώς ο ίδιος θα ενδιαφερόταν να …μετακομίσει προς την οδό Αριστοτέλους μετά την αποχώρηση ή απομάκρυνση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Από την άλλη, υπάρχουν και ορισμένοι που υποστηρίζουν πως επρόκειτο κατ’ ευθείαν για οδηγία που προήλθε από την Ιπποκράτους εν όψει των εκλογών.

Όπως και να χει οι πράσινοι διοικητές έφυγαν με …γεμάτο μπλοκ σημειώσεων για το τι θα πρέπει και τι όχι να κάνουν στο ΕΣΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Γαλάζια» μάχη συνδικαλιστών γιατρών μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου! Όλο το παρασκήνιο

Ξεκινούν οι απολύσεις στην Υγεία! Τι φέρνει το ΠΕΔΥ του Άδωνι

Τι απαντά ο Πρόεδρος Γιατρών για ατύχημα Ανεμοδουρά: «Δεν την άγγιξα! Επικοινωνιακό τερτίπι”.

Μια διαφήμιση κι ένα …τσιγάρο που άναψαν φωτιές στο Δήμο της Αθήνας!