Μόνο στο iatropedia: Η ταρίφα για ένα χειρουργείο στον Ευαγγελισμό! Ποιους καίει η ατζέντα του γιατρού

  • Iatropedia
Δεμένη από όλες τις πλευρές είναι η υπόθεση της διακίνησης μαύρου χρήματος στον Ευαγγελισμό καθώς οι αρχές έχουν στα χέρια τους ατράνταχτα στοιχεία για το βίο και την πολιτεία όχι μόνο του καρδιοχειρουργού που δεν χειρουργούσε για 18 μέρες τον άτυχο ασθενή, αλλά και άλλων εμπλεκόμενων.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Πάρτι σε βάρος των ασθενών φαίνεται ότι έκαναν γιατροί και άλλοι εργαζόμενοι στο μεγαλύτερο Νοσοκομείο της χώρας τον Ευαγγελισμό, εισπράττοντας φακελάκια για κάθε χειρουργική επέμβαση.

Γι αυτό και οι ελεγκτές του υπουργείου Υγείας παίρνουν καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους ώστε να διαπιστώσουν τι γνωρίζουν και τι όχι ώστε να συντάξουν και το σχετικό πόρισμα.

Την ίδια στιγμή στα χέρια της αστυνομίας μετά τη σύλληψη του καρδιοχειρουργού βρίσκεται η καυτή ατζέντα του που περιλαμβάνει “τιμοκατάλογο” με το “γρηγορόσημο” όσων ήθελαν να χειρουργηθούν στην ώρα τους για να σώσουν τη ζωή τους.

Ειδικότερα τα ειδικά σημειώματα που έχουν στα χέρια τους οι αρχές και είναι σε γνώση της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας με κάθε λεπτομέρεια, φέρεται να εμπλέκουν κι άλλα πρόσωπα που περνούσαν την πόρτα των χειρουργείων.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του iatropedia.gr η αστυνομία εξετάζει τις σημειώσεις στις οποίες εμφανίζονται δίπλα σε ονόματα αναισθησιολόγων αλλά και άλλων εργαζομένων χρηματικά ποσά που κυμαίνονται από 200 έως 300 ευρώ.

Υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Υγείας εκτιμούν πως πρόκειται για προμήθεια που μοίραζε ο καρδιοχειρουργός σε ορισμένους εργαζόμενους που συνεργάζονταν μαζί του για να… υπηρετήσουν τον δικό του “όρκο στον Ιπποκράτη”.

Ενδεικτικό της τακτικής που ακολουθήθηκε στην περίπτωση του άτυχου 66χρονου, είναι το γεγονός ότι στις 7 Ιουλίου ήταν τρίτος στη σειρά για επέμβαση κι ενώ δεν υπήρχε σε αναμονή άλλο επείγον χειρουργικό περιστατικό, δε πέρασε ποτέ την πόρτα του χειρουργείου.

Να σημειωθεί ότι το πόρισμα της ΕΔΕ που γίνεται στον Ευαγγελισμό αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο έως την επόμενη Παρασκευή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νοσηλεία για 15 μέρες για τον Μαζιώτη! Φρούριο το νοσοκομείο

Κι άλλα μαϊμού πτυχία στο ΕΣΥ! Ποιον απομάκρυνε ο Βορίδης

Καταρρέει το ΕΣΥ στην περιφέρεια! Γιατί φεύγουν οι γιατροί;

Γιατροί με διαδικασίες εξπρές στο ΕΣΥ! Οι πρώτοι τυχεροί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν