Μυστικές συναντήσεις για κοινό μέτωπο κατά του κακοπληρωτή ΕΟΠΥΥ! Τι ετοιμάζουν οι φορείς

  • Iatropedia
Θα ενώσουν τις δυνάμεις τους το επόμενο διάστημα –όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες- οι πάροχοι του ΕΟΠΥΥ καθώς παραμένουν ακόμη απλήρωτοι από τον ΕΟΠΥΥ. Τι διαπραγματεύονται σε μυστικές διαβουλεύσεις

Σε κοινό δρόμο αναμένεται να πορευτούν το επόμενο διάστημα όλοι οι πάροχοι του ΕΟΠΥΥ που δεν έχουν δει εδώ και καιρό το …χρώμα του χρήματος, προκειμένου να δημιουργήσουν κοινή γραμμή άμυνας κατά της κυβέρνησης.

Ήδη τα τελευταία 24ωρα που οι πάρεδροι του ελεγκτικού συνεδρίου δεν εγκρίνουν ούτε τις προκαταβολές για την αποπληρωμή των φορέων, έχει δημιουργηθεί έντονη αναστάτωση σε όλους τους κλάδους που συνεργάζονται –απλήρωτοι πάντα – με τον ΕΟΠΥΥ.

Ιδιώτες γιατροί, ιδιωτικές κλινικές προμηθευτές, εργαστήρια αλλά και διάφοροι άλλοι φορείς συνομιλούν μεταξύ τους προκειμένου να προετοιμάσουν ένα κοινό «μπλόκο» στον Οργανισμό. Και το περίεργο είναι πως η κυβέρνηση για άλλη μια φορά δε δείχνει να ανησυχεί για το τι θα γίνει με τους 10 εκατ. ασφαλισμένους αν υλοποιηθούν όσα σε μυστικές συναντήσεις συζητούν οι πάροχοι.

Άλλωστε μέχρι στιγμής κανείς κυβερνητικός παράγοντας ή το υπουργείο Υγείας δε δείχνει να έχει πρόθεση να βάλει το χέρι στην τσέπη για να αποπληρωθούν οι παλαιές οφειλές. Ακόμη και η τρόικα πιέζει να δοθούν τα χρωστούμενα για να ξεκινήσει από το μηδέν πάλι η λειτουργία του ΕΟΠΥΥ αλλά η κυβέρνηση δε σκοπεύει να κόψει από αλλού για να ενισχύσει τον πολύπαθο χώρο της υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παγώνουν σήμερα όλα τα νοσοκομεία! Σε απεργία γιατροί- εργαζόμενοι για την ΕΡΤ

Γιατί δε μειώνονται οι τιμές στις διαγνωστικές εξετάσεις; Τι είπαν από τον ΕΟΠΥΥ στην τρόικα

Θα συνεχίσουν να λειτουργούν οι μονάδες χρονίων παθήσεων; Τι θα γίνουν οι ασθενείς

Στο μικροσκόπιο της τρόικας και πάλι η Υγεία! Τι ζητούν αυτή τη φορά

Υγρασία και βουλωμένα αυτιά μετά από κολύμπι; Τι πρέπει να προσέχουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν