Μυστικά για τέλειο δέρμα την Άνοιξη

Το δέρμα για να διατηρήσει την ελαστικότητα και την νεανικότητα του την Άνοιξη πρέπει να το προσέξετε ιδιαίτερα. Οι ανάγκες της επιδερμίδας αλλάζουν ανάλογα με τις εποχές γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτο ιδίως με την αύξηση της θερμοκρασίας. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε

Αντιηλιακή Προστασία

Μπορεί οι περισσότεροι να πιστεύουν ότι το δέρμα δεν χρειάζεται αντηλιακή προστασία την Άνοιξη αλλά αυτή η άποψη είναι λανθασμένη. Η ηλιακή ακτινοβολία είναι έντονη ακόμη και ο καιρός είναι συννεφιασμένος.

Μη βγαίνετε από το σπίτι χωρίς να απλώσετε στο πρόσωπο σας το αντηλιακό που χρησιμοποιείτε. Επίσης βάλτε στη διατροφή σας τροφές που περιέχουν αντιοξειδωτικά συστατικά και βιταμίνες.

Κάντε απολέπιση

Αν θέλετε να δείτε γρήγορα αποτελέσματα στην επιδερμίδας σας κάντε μια σπιτική θεραπεία απολέπισης προσώπου ώστε να αυξήσετε την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα.

Ενυδάτωση

Σημαντικό ρόλο στην υγεία της επιδερμίδας αποτελεί η ενυδάτωση του είτε με προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο είτε με σπιτικές θεραπείες που στηρίζονται στη χρήση φυτικών ελαίων.

Μη ξεχνάτε τα χείλη

Τα χείλη αποτελούν ένα σημείο του προσώπου το οποίο είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και εκτεθειμένο σε όλες τις καιρικές συνθήκες. συνίσταται η χρήση προϊόντος ενυδάτωσης με δείκτη αντιηλιακής προστασίας (SPF).

http://www.webmd.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πέντε συμβουλές για υγιές και λαμπερό δέρμα!

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν

Top 5 Trends