Μήνυμα Άδωνι στους εργαζόμενους του ΕΣΥ! Τι έγραψε στο twitter

  • Iatropedia
Η πόρτα μου είναι ανοικτή για όλους είχε πει από την πρώτη του μέρα στο υπουργείο Υγείας ο Άδωνις Γεωργιάδης. Τι λέει τώρα στους εργαζόμενους του ΕΣΥ που απεργούν

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Ακόμη και στο πεζοδρόμιο της οδού Αριστοτέλους κατεβαίνει συχνά πυκνά μόνος του ο Άδωνις Γεωργιάδης προκειμένου να καλέσει συγκεντρωμένους που βρίσκονται έξω από το κεντρικό κτίριο του υπουργείου. Πολλές φορές οι προσκλήσεις του πιάνουν τόπο άλλες φορές πάλι όχι καθώς πολλοί εργαζόμενοι βρίσκονται στα όρια του εκνευρισμού λόγω της αναμονής για κινητικότητα ή διαθεσιμότητα.

Μάλιστα πρόσφατα οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) είχαν αρνηθεί να συναντήσουν τον υπουργό Υγείας ο οποίος κατέβηκε τις σκάλες του γραφείου του για να τους προσκαλέσει.

Άλλωστε οι εργαζόμενοι ζητούν να σταματήσουν τα λουκέτα και η κινητικότητα στο ΕΣΥ και να ξεκινήσουν προσλήψεις για να καλυφθούν τα κενά. Κάτι βέβαια που δεν αποδέχεται ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Με αφορμή πάντως τη σημερινή στάση εργασίας ο υπουργός Υγείας απεύθυνε νέα πρόσκληση στην ΠΟΕΔΗΝ και μάλιστα μέσω twitter.

Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό: “Ελπίζω αυτή τη φορά η συνδικαλιστική ηγεσία να ανέβει στο γραφείο μου για να ενημερωθεί και να μην έρθουν από κάτω” ήταν το μήνυμα του Άδωνι Γεωργιάδη στους επικεφαλής της ΠΟΕΔΗΝ που την προηγούμενη φορά δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του.

Πάντως η ΠΟΕΔΗΝ δηλώνει αποφασισμένη να μην κάνει πίσω και ζητά να μην απολυθεί και να μην μπει κανείς εργαζόμενος από το ΕΣΥ σε διαθεσιμότητα. Οι επικεφαλής μάλιστα δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους σε κάθε αρνητικό μέτρο που θα ληφθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε κινητικότητα 1.618 γιατροί και εργαζόμενοι του ΕΣΥ! Στα χέρια Άδωνι τα ονόματα

Τα λουκέτα στο ΕΣΥ βγάζουν στο δρόμο τους εργαζόμενους! Στην εντατική σήμερα τα νοσοκομεία

Ποιοι κλάδοι Υγείας στην εκπαίδευση καταργούνται! Που θα μεταφερθούν οι καθηγητές

Έρχεται ρευστό στο ΕΣΥ! Πόσα χρήματα θα δοθούν σε ιδιώτες