Μετά το …»αίμα» των μεταναστών αίμα για Έλληνες από τη Χρυσή Αυγή!

  • Iatropedia
Μπορεί καθημερινά η Χρυσή Αυγή να χειροδικεί και να επιτίθεται σε μετανάστες όμως δείχνει την ...ευαισθησία της αποκλειστικά για τους Έλληνες αφού προχωρά και πάλι σε αιμοδοσία σε όλη τη χώρα. Τι ετοιμάζουν τα μέλη της εθνικιστικής οργάνωσης.

Στο δρόμο θα βγούνε και πάλι του Σταυρού (στις 14 Σεπτεμβρίου) οι Χρυσαυγίτες, όχι για να σταυρώσουν κάποιον μετανάστη αυτή τη φορά αλλά για να συγκεντρώσουν αίμα από όλη τη χώρα αποκλειστικά και μόνο για Έλληνες. Οι υπόλοιποι δεν τους αφορούν…

Σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος όπου η οργάνωση έχει δημιουργήσει τράπεζα αίματος (άγνωστο που…), θα δέχεται αίμα και αιμοπετάλια.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της οργάνωσης: “Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ και δωρεά ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε όλες τις πόλεις και περιοχές που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει δημιουργήσει ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ για το σκοπό αυτό”.

Γιατί τώρα η Χρυσή Αυγή παίρνει ως αναμενόταν αυτήν την μόνο …Ελληνική πρωτοβουλία; Διότι όπως εξηγούν τα μέλη της : “υλοποιείται για πρώτη φορά στην πατρίδα μας, αυτό που εδώ και λίγο καιρό δρομολογήσαμε και οργανώσαμε με τελικό σκοπό και στόχο την ανακούφιση ΕΛΛΗΝΩΝ που στην ανάγκη για εύρεση κάποιας φιάλης αίματος, θύματα ενός υδροκέφαλου, ανοργάνωτου και απαξιωμένου εθνικού συστήματος υγείας, φτάνουν μέχρι του σημείου κινδύνου της ίδιας της ζωής”.

Και επειδή τα μέλη της Χρυσής Αυγής είναι και υπεράνω…καλούν όλους να προστρέξουν στον αγώνα της “ανεξάρτητα από την πολιτική και ιδεολογική τοποθέτηση”.