Μεγάλος διαγωνισμός του iatropedia μέσω του Facebook – 3 τυχερές θα κερδίσουν από ένα Full Body Vital Energy Massage και ένα προϊόν Body Oil for Vital Energy της lla από τα Asian Spa συνολικής αξίας 500 €

  • Iatropedia
Από τις 12/01 έως και 18/01 θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός του iatropedia μέσω της σελίδας του στο Facebook προσφέροντας την ευκαιρία σε τρεις αναγνώστριες να διεκδικήσει μία εντελώς δωρεάν θεραπεία και ένα αποτοξινοτικό, προϊόν σώματος κατά της κυτταρίτιδας.

Η θεραπεία Full body Vital Energy Μassage 50 λεπτών στο Asian Spa City Retreat στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental που προσφέρουμε στον διαγωνισμό αυτό στοιχίζει 105 € η μία.

Πρόκειται για τo μασάζ από τους θεραπευτές του Ομίλου Asian Spa που εξασφαλίζει ενέργεια και αναζωογόνηση. Ο θεραπευτής χρησιμοποιεί κινήσεις, μαλάξεις, εντριβές και τεχνικές με την χρήση του Body Oil for Vital Energy της ila, που διεγείρουν την κυκλοφορία και ανακουφίζουν τους μύες.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, κάντε like στη σελίδα του iatropedia στo Facebook (https://www.facebook.com/iatropedia.gr), βρείτε τη σχετική ανάρτηση, κοινοποιήστε την και βάλτε το ονοματεπώνυμό σας ως σχόλιο κάτω από την ανάρτηση αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν