Μεγάλος διαγωνισμός: Κερδίστε μοναδικά προϊόντα Body Oil for Vital Energy της ila

  • Iatropedia
Απαλλαγείτε μια και έξω από την κυτταρίτιδα με τη βοήθεια του iatropedia.gr. Τρεις νικήτριες θα κερδίσουν μοναδικά προϊόντα Body Oil for Vital Energy της ila αλλά και massage δια χειρός των θεραπευτών του Ομίλου Asian Spa που υπόσχονται να εξαφανίσουν την κυτταρίτιδα.

Οι 3 νικήτριες θα κερδίσουν :

3 Body Oil for Vital Energy της ila

Τιμή: 61,60€ το ένα

Το έλαιο argan, το αμυγδαλέλαιο και το έλαιο από σπόρους κυνόροδου που περιέχει αυτό το εξαιρετικό έλαιο είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και απαραίτητα λιπαρά οξέα που τονώνουν την κυκλοφορία του αίματος και διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος.

Το μείγμα από αιθέρια έλαια καθαρίζει και δίνει ενέργεια στο σώμα, αποβάλλει τις τοξίνες, αναζωογονεί τα κύτταρα και συμβάλλει σημαντικά στη μείωση της κυτταρίτιδας

Με motto το ‘beyond organic’ (πέρα από οργανικά), τα προϊόντα της ila (ila σημαίνει στα σανσκριτικά Γη), βασίζονται στην αγνότητα της φύσης και στην δύναμη των ‘δώρων’ της για να εξασφαλίσουν ουσιαστικά αποτελέσματα.

Πηγή αυτών των ‘μαγικών’ συστατικών, αποκλειστικά βιώσιμες καλλιέργειες από όλο τον κόσμο που προωθούν γεωργικές πρακτικές που διατηρούν τους πόρους και βελτιώνουν τη γη με την απουσία της χρήσης χημικών πρόσθετων. Κάθε ένας από τους καρπούς και τα άνθη συλλέγονται από ενδογενείς κοινωνίες που αντιμετωπίζουν την συλλογή σαν τελετουργικό…

Και …

3 Full body Vital Energy massages 50 λεπτών στο Asian Spa City Retreat στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental

Τιμή: 105€ το ένα

Τo ιδανικό massage δια χειρός των θεραπευτών του Ομίλου Asian Spa που εξασφαλίζει ενέργεια και αναζωογόνηση σε σώμα και ψυχή. Ο θεραπευτής χρησιμοποιεί μια σειρά από κινήσεις, μαλάξεις, εντριβές και τεχνικές με την χρήση του Body Oil for Vital Energy της ila, που διεγείρουν την κυκλοφορία και ανακουφίζουν τους μύες από την ένταση.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό πιέστε ΕΔΩ: