Μέχρι και καύσιμα υπήρχαν μέσα στα εμφυτεύματα της PIP

  • Iatropedia
Οι αποκαλύψεις είναι συγκλονιστικές, κάθε μέρα που περνάει για τα εμφυτεύματα της Γαλλικής εταιρίας PIP. Σε όλα τα άλλα λοιπόν ήρθε να προστεθεί και το εξής τρομερό. Οι υπεύθυνοι της PIP, μέσα στο τζελ σιλικόνης, έβαζαν και συμπληρώματα καυσίμου, προκειμένου να ρίξουν το κόστος παραγωγής.

Όπως αποκάλυψε το RTL, τα εμφυτεύματα της PIP περιείχαν ένα μείγμα προϊόντων, που είχαν παραγγελθεί από μεγάλους ομίλους βιομηχανικής χημείας, και τα οποία ουδέποτε είχαν ελεγχθεί κλινικά. Ανάμεσα τους ήταν ένα συμπλήρωμα για καύσιμα το baysilone, καθώς και το silopren και ρο rhodorshil που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του καουτσούκ.

Αυτά τα τρία προϊόντα, σύμφωνα με τους ειδικούς ευθύνονται για τη ρήξη των εμφυτευμάτων. Σύμφωνα με τη Γαλλική υπηρεσία υγειονομικής ασφάλειας των προϊόντων υγείας (AFSSAPS): “ήταν γνωστό πως η PIP έβαζε ακατάλληλο τζελ, που το χρησιμοποιούν στα τρόφιμα αλλά και στην πληροφορική. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτό το τζελ που οι γυναίκες έβαζαν σαν εμφύτευμα στο στήθος τους, μπορεί να περιέχει συμπλήρωμα καυσίμου”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο σκοτάδι οι Βρετανικές αρχές για τα εμφυτεύματα στήθους της PIP

Τσουνάμι ο πανικός σε ολόκληρο τον κόσμο για τα εμφυτεύματα στήθους

Καμπανάκι ΗΠΑ πριν 12 χρόνια για τις επικίνδυνες Γαλλικές σιλικόνες

Γάλλος Υπουργός Υγείας: «βγάλτε τα εμφυτεύματα από το στήθος σας