Με «συστράτευση» απαντούν οι ιδιώτες γιατροί στο ενδεχόμενο «επιστράτευσης» – Δήλωση Γιώργου Πατούλη

  • Γιάννα Σουλάκη
Πατούλης
Η πρώτη αντίδραση των ιδιωτών γιατρών στο ενδεχόμενο επιστράτευσής τους, μετά το ναυάγιο των επαφών που είχαν σε τηλεδιάσκεψη με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, ήρθε από τον ίδιο τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας (ΙΣΑ) και Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

«Στην επιστράτευση εμείς απαντάμε με συστράτευση», δηλώνει ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, προλαμβάνοντας τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης, για επιστράτευση 160 ιδιωτών γιατρών, ώστε να ενταχθούν στη μάχη κατά της πανδημίας.

Με ανακοίνωσή του, ο κ. Πατούλης δηλώνει ότι «Ενωμένο το ιατρικό σώμα θα δώσει τη μάχη ενάντια στην πανδημία. Την κρίσιμη αυτή ώρα που η χώρα μας δίνει τη μάχη ενάντια στην πανδημία και εκατοντάδες συνάνθρωποί μας αγωνίζονται για τη ζωή τους, οφείλουμε να δείξουμε ομοψυχία και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, σε ένα κοινό μέτωπο ενάντια στον φονικό ιό. Στην επιστράτευση εμείς απαντάμε με συστράτευση. Μας χρειάζονται οι συνάνθρωποί μας, οι ασθενείς και η πατρίδα. Δεν είναι η ώρα για οξύτητες, κριτική και εσωστρέφεια. Είναι η ώρα για συσπείρωση, ενάντια στον κοινό εχθρό. Ο απολογισμός και η απόδοση ευθυνών ανήκουν στην επόμενη ημέρα. Τώρα όλοι μαζί ενωμένοι θα δώσουμε τη μάχη για να σώσουμε ανθρώπινες ζωές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν