Μαζί με άλλους 25 σε θάλαμο στο «Δαφνί» η Βίκυ Σταμάτη! Όλες οι λεπτομέρειες της νοσηλείας

  • Iatropedia
Σε ένα απλό τμήμα παρέα με άλλους 25 -30 τρόφιμους του ψυχιατρικού νοσοκομείου “Δαφνί” νοσηλεύεται η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου Βίκυ Σταμάτη, μόλις μία ημέρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου για 12ετή κάθειρξη της.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Η Βίκυ Σταμάτη εισήχθη το βράδυ της Τετάρτης στο ψυχιατρικό νοσοκομείο “Δαφνί”, εξετάσθηκε λεπτομερώς από ιατρική ομάδα η οποία και έκρινε πως έπρεπε να νοσηλευθεί. Η κ.Σταμάτη όπως αναφέρουν πληροφορίες, μεταφέρθηκε σε απλό θάλαμο του νοσηλευτικού ιδρύματος χωρίς καμία ιδιαίτερη μεταχείριση.

Στο ίδιο τμήμα νοσηλεύονται άλλοι 25 με 30 τρόφιμοι ενώ η πάλαι ποτέ ισχυρή σύζυγος του πρώην υπουργού, είναι υποχρεωμένη να μοιράζεται την τουαλέτα με τους υπόλοιπους ψυχικά πάσχοντες.

Η κ.Τσοχατζοπούλου έχει επαφή με το περιβάλλον και παραμένει συνεχώς στο κρεβάτι κλαίγοντας, όπως σημείωναν πηγές του iatropedia.gr.

Οι υπόλοιποι τρόφιμοι την παρατηρούν εξονυχιστικά ενώ κάποιοι επιχείρησαν και να την αγγίξουν αφού δε γνωρίζουν ποια είναι ή ποια ήταν κάποτε. Γι αυτό το λιγοστό προσωπικό του ψυχιατρικού ιδρύματος προσπαθεί να την καθησυχάσει χωρίς ωστόσο να απολαμβάνει περισσότερα προνόμια από τους υπόλοιπους ασθενείς. Στην κ.Σταμάτη σερβίρεται ακριβώς το ίδιο φαγητό με τους υπόλοιπους ενώ δε δείχνει ιδιαιτέρως πρόθυμη να το καταναλώσει.

Οι αρχικές εκτιμήσεις των θεραπόντων γιατρών μιλούσαν για απώλεια συνείδησης αλλά και σοκ, μετά άλλωστε από την απόφαση για 12ετη κάθειρξη.

Να σημειωθεί ότι η Βίκυ Σταμάτη είχε μεταφερθεί πριν λίγους μήνες στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας όπου υπεβλήθη σε επέμβαση στο στήθος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Μπλόκο» ιδιωτικών κλινικών, διαγνωστικών κέντρων στον ΕΟΠΥΥ! Τι θα γίνει με τους ασθενείς

Άγριες κόντρες για τον οικογενειακό γιατρό στον νέο ΕΟΠΥΥ! Πως θα εξετάζονται οι ασθενείς

Άδωνις: Δε θα κλείσει καμία μονάδα μέχρι τον νέο ΕΟΠΥΥ! Τι αλλάζει σε μονάδες-προσωπικό

Ανίατη…σύλληψη για την πρόεδρο του Ασύλου Ανιάτων για χρέη του ιδρύματος στο ΙΚΑ!