Μαύρα στίγματα στο πρόσωπο: Αυτή η φυσική μάσκα θα σας σώσει

  • Iatropedia
Τα μαύρα στίγματα, ή οι μικροσκοπικές μαύρες κηλίδες στο δέρμα σας, είναι σαν τα σπυράκια, μόνο που δημιουργούνται με ελαφρώς διαφορετικό τρόπο. Τα μαύρα στίγματα είναι στην πραγματικότητα φραγμένοι πόροι που γεμίζουν με κερατίνη, νεκρά δερματικά κύτταρα και σμήγμα (φυσική ελαιώδη ουσία της επιδερμίδας).

Αν και φυσικά δεν αποτελούν απειλή για την υγεία, τα μαύρα στίγματα είναι αρκετά ενοχλητικά, δεδομένου ότι εμφανίζονται σε πολύ εμφανή σημεία του σώματός σας, όπως στο πρόσωπο και κυρίως στην μύτη.

Έτσι, εάν θέλετε να απαλλαγείτε από αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα του δέρματος, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς μπορείτε να το κάνετε γρήγορα και με ασφάλεια.

Πώς θα απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα στην μύτη σας

Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποια “πανάκεια” μέθοδος για τα μαύρα στίγματα. Παρά το γεγονός ότι, υπάρχουν κρέμες προσώπου και άλλες αλοιφές, αυτές μπορούν μόνο να εξαλείψουν τα σημάδια και όχι να “χτυπήσουν” την αιτία του προβλήματος. Ωστόσο, υπάρχει μια εξαιρετική θεραπεία που μπορεί να κάνει θαύματα για το δέρμα σας. Και το καλύτερο είναι ότι πρόκειται για μια απόλυτα φυσική επιλογή, χωρίς παρενέργειες.

Μάσκα με ασπράδι αυγού για τα μαύρα στίγματα

Αυτή η μάσκα δεν θα αφαιρέσει απλά τα μαύρα στίγματα από τη μύτη σας, αλλά θα περιορίσει ενδεχόμενες μελλοντικές εξάρσεις. Το ασπράδι του αυγού είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά για το δέρμα σας.

Θα χρειαστείτε:

-Ένα αυγό

-Μια καθαρή πετσέτα

-Ένα μικρό μπολ

-Λίγο χαρτί τουαλέτας ή χαρτομάντηλο

Τι να κάνετε:

-Διαχωρίστε τον κρόκο από ασπράδι του αυγού

-Πλύνετε το πρόσωπό σας

-Στεγνώστε το πρόσωπό σας

-Εφαρμόστε το ασπράδι στο δέρμα σας κάνοντας μια λεπτή στρώση

-Τοποθετήστε το χαρτί τουαλέτας ή το χαρτομάντηλο στο σημείο που βάλατε το ασπράδι και πιέστε απαλά για να κολλήσει στο πρόσωπό σας

-Αφήστε το για κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να στεγνώσει αυτό το στρώμα

-Στη συνέχεια εφαρμόστε ένα δεύτερο στρώμα με ασπράδι αυγού πάνω στο ήδη υπάρχον χαρτί, με προσοχή ώστε να μην φύγει η πρώτη στρώση, και καλύψτε το και αυτό με ένα επίσης δεύτερο στρώμα από χαρτί

-Αφήστε το λίγο περισσότερο χρόνο μέχρι και αυτό το στρώμα να στεγνώσει καλά

-Προαιρετικά, μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε και μία τρίτη στρώση

-Όταν η μάσκα σας ξεραθεί, το πρόσωπό σας θα το αισθανθείτε σφιχτό

-Τότε, ξεκολλήστε απαλά την μάσκα και ξεπλύνετε οποιαδήποτε υπολείμματα

-Στεγνώστε το πρόσωπό σας και εφαρμόστε λίγη ενυδατική κρέμα

http://www.yourstylishlife.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σπυράκια: Τρεις λύσεις για γρήγορο αποτέλεσμα

Σπυράκια: Δείτε γιατί και πώς δημιουργούνται με ένα μοναδικό βίντεο