Λοβέρδος προς διοικητές: μην εγκαταλείψετε ασθενείς λόγω κρίσης

  • Iatropedia
Έκκληση στους διοικητές των νοσοκομείων όλης της χώρας να συνεχίσουν την υλοποίηση του έργου τους και να παραμείνουν στις επάλξεις για το καλό των ασθενών παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, έκανε το πρωί της Πέμπτης λίγο πριν μεταβεί στο κρισιμότατο υπουργικό συμβούλιο ο υπουργός Υγείας.

Όπως είπε ο κ.Λοβέρδος, επειδή οι έλληνες είμαστε επιρρεπείς στο να ασχολούμαστε με τα πολιτικά ζητήματα και να παραμερίζουμε τα κοινωνικά ζητήματα στις κρίσιμες περιόδους, έδωσε εντολή να «μην περιμένει κανένας ασθενής». Ανέφερε επίσης πως όλοι οι διοικητές θα πρέπει να προχωρήσουν με τις υποχρεώσεις τους καθότι κλείνει το έτος ενώ πρέπει να υλοποιηθούν και οι δεσμεύσεις που έχει λάβει οι χώρα στον τομέα της υγείας απέναντι στους δανειστές της.

Ο υπουργός Υγείας σε μια ηγετική εμφάνιση στο αμφιθέατρο του Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας αναφέρθηκε και στο ζήτημα των ημερών, την κρίση της κυβέρνησης και γενικότερα της χώρας.

Σημείωσε χαρακτηριστικά «καλές οι δημαγωγίες και τα παιχνίδια αλλά για εσωτερική κατανάλωση και όχι για την Ευρώπη» στέλνοντας μήνυμα στους επικριτές του. Ο κ.Λοβέρδος συμπλήρωσε πως θα κινηθεί προς την κατεύθυνση ενότητας των πολιτικών δυνάμεων της χώρας ώστε να μην υπάρχουν διχαστικές τακτικές που επιβαρύνουν περαιτέρω την ψυχολογία των Ελλήνων.