Λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος; Μάθε πως να την αντιμετωπίσεις με φυσικό τρόπο!

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
CystiAde
Η ουρολοίμωξη αποτελεί μία πολύ συχνή πάθηση του ουροποιητικού συστήματος, η οποία παρουσιάζει μεγάλη έξαρση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Περισσότερο και σε μεγαλύτερη συχνότητα “ασθενεί” το γυναικείο φύλο, ανεξάρτητα από την ηλικία. Ο συχνότερος τρόπος αντιμετώπισης είναι κάποιου είδους αντιβιοτική αγωγή. Ωστόσο ιδιαίτερα αποτελεσματική στην πρόληψη και, σε κάποιες περιπτώσεις, ακόμα και στην αντιμετώπιση μπορεί να φανεί η χρήση κάποιου συμπληρώματος διατροφής, όπως το CystiAde της Lanes, που περιέχει cranberry και αρκτοστάφυλλο και ενδείκνυται για την υγεία του ουροποιητικού συστήματος.

 

Οι παράγοντες που αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης μιας ουρολοίμωξης είναι πολλοί: ορμονικές μεταβολές όπως για παράδειγμα στην εμμηνόπαυση, έντονο άγχος και στρες, κακή υγιεινή της γεννητικής περιοχής, λανθασμένες συνήθειες ούρησης όπως η αναβολή παρότι υπάρχει επιθυμία και ανάγκη, ιδιαίτερα κατά τη σεξουαλική επαφή και διάφορες παθολογικές καταστάσεις. Προκειμένου να προληφθεί η εμφάνιση μιας ουρολοίμωξης χρειάζεται σίγουρα η σωστή διαχείριση όσων από τα παραπάνω είναι εφικτό, δηλαδή η ούρηση άμεσα μόλις υπάρξει η επιθυμία, η ούρηση μετά την σεξουαλική επαφή και η καλή και τακτική προσωπική υγιεινή. Παράλληλα η πρόσληψη μεγάλης ποσότητας υγρών και η πλούσια σε ποικιλία διατροφή μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά. Ωστόσο, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα στο χώρο της υγείας, η κατανάλωση συμπυκνωμένης μορφής cranberry αλλά και αρκτοστάφυλλου μπορεί να έχει ευεργετικά οφέλη στην προστασία του ουροποιητικού συστήματος.

Συγκεκριμένα, το cranberry έχει τη μοναδική ιδιότητα να αποτρέπει την προσκόλληση βακτηρίων στο βλεννογόνο της ουροδόχου κύστης.  Η δράση του αυτή οφείλεται σε ισχυρές αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχει, τις προανθοκυανιδίνες. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που διεξήχθη πρόσφατα από το Πανεπιστήμιο της Βοστόνης (Boston University), η πρόσληψη συμπυκνωμένης ποσότητας cranberry μπορεί να αποτελέσει ικανοποιητική προσέγγιση στον περιορισμό εμφάνισης ουρολοιμώξεων.

Αντίστοιχα, ο αρκτοστάφυλλος που και αυτός θεωρείται ως αποτελεσματική λύση στην πρόληψη και την αντιμετώπιση, δρα ως φυσικό αντισηπτικό στην επίμαχη περιοχή, ενώ έχοντας ισχυρές διουρητικές ιδιότητες συμβάλλει στην απομάκρυνση των βακτηριών.

Το CystiAde της πρωτοπόρας εταιρείας συμπληρωμάτων διατροφής Lanes απευθύνεται στην υγεία του ουροποιητικού συστήματος. Στη σύνθεσή του δε βρίσκονται τυχαία το cranberry και ο αρκτοστάφυλλος. Η δράση τους μεμονωμένα είναι ιδιαίτερα σημαντική στην πρόληψη εμφάνισης ουρολοιμώξεων. Συνεργικά, όμως, έχουν ακόμα πιο αποτελεσματική δράση αφού προσφέρουν πλήρη κάλυψη της ουροποιητικής οδού με την αναστολή προσκόλλησης των βακτηρίων και την απομάκρυνση αυτών από την περιοχή.  Το cranberry περιέχεται σε δοσολογία που ισοδυναμεί με 10γρ σκόνης cranberry, ποσότητα πολύ ενισχυμένη που εξασφαλίζει τα βέλτιστα αποτελέσματα. Η σύνθεση του CystiΑde ολοκληρώνεται με την παρουσία βιταμίνης C και ψευδαργύρου για την επαρκή ανοσοενίσχυση.

Η ιδιαίτερη συσκευασία των συμπληρωμάτων διατροφής Lanes σε σκουρόχρωμα γυάλινα μπουκάλια με το χαρακτηριστικό κόκκινο καπάκι, διασφαλίζει την ποιότητα και φρεσκάδα των προϊόντων από την ημερομηνία παραγωγής έως την λήξης τους. Επιπρόσθετα,  τα προϊόντα Lanes σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία που διέπει τα Συμπληρώματα Διατροφής, προσφέρουν εγγύηση ανυπέρβλητης ποιότητας και αξιοπιστίας για όλα τα συστατικά, που αναφέρονται στις ετικέτες τους, στις δηλούμενες ποσότητες έως την λήξη τους.

Τώρα, μπορούμε να απολαύσουμε το καλοκαίρι μας… ανέμελα, μακριά από λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος! Αρκεί να λαμβάνουμε ένα δισκίο από το CystiAde με ένα γεμάτο ποτήρι νερό πριν από το κύριο γεύμα της κάθε ημέρας!

Αναζητήστε το CystiΑde στα φαρμακεία στην προνομιακή τιμή των 14,00€ ή μάθετε περισσότερα για την πιο προσιτή και ενισχυμένη επιλογή για τη  υγεία του ουροποιητικού σας συστήματος στο http://laneshealth.gr