Λυκουρέντζος: «Ευθύνες για τις ελλείψεις στα νοσοκομεία έχουν και οι διοικητές»!

  • Iatropedia
Έπρεπε να μείνουν τα νοσοκομεία χωρίς γάζες, με προβληματικά γάντια και με ράμματα τρίτης κατηγορίας που κόβονται με το παραμικρό για να παραδεχθεί ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος ότι πράγματι το ΕΣΥ έχει προβλήματα. Διαβάστε τι είπε για την τραγική κατάσταση στα νοσοκομεία.

«Προβλήματα υπάρχουν στην Υγεία» παραδέχτηκε μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο αρμόδιος υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος. Χρειάστηκε να φέρνουν οι ασθενείς και οι συγγενείς γάζες και γάντια από το σπίτι τους για να κατανοήσει ο αρμόδιος υπουργός ότι τα δημόσια νοσοκομεία είναι υπό κατάρρευση.

Μάλιστα πέταξε το μπαλάκι στους διοικητές των νοσοκομείων για τις αμέτρητες ελλείψεις και τα προβληματικά υλικά, καθώς όπως είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Αντέννα «ο διοικητής δεν πρέπει να είναι αδιάφορος, πρέπει να ελέγχει».

Που απέδωσε τα προβληματικά υλικά που κυκλοφορούν στα νοσοκομεία και δημιουργούν σοβαρές δυσλειτουργίες; «Είναι προβληματικά τα υλικά επειδή τα κερδίσαμε σε διαγωνισμούς και είναι χαμηλής ποιότητας» είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως ο υπουργός Υγείας επανέλαβε ότι μέχρι το τέλος Μαρτίου θα δοθούν κοντά στα 3,5 δις ευρώ στον τομέα της Υγείας για να αποπληρωθούν οι προμηθευτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνελήφθη γνωστός ενδοκρινολόγος του Κολωνακίου για φοροδιαφυγή!

Αλλάζει πάλι η συμμετοχή στα φάρμακα! Τι σχεδιάζει το υπουργείο Υγείας

Κόντρα Σαλμά-ΕΟΦ! Στα άκρα οι σχέσεις. Όλο το παρασκήνιο

Ποιες είναι οι πιο συχνές φοβίες και φόβοι που μας ταλαιπωρούν;

Πολύποδες: Πότε πρέπει να πάμε στον γυναικολόγο;