Life On: Πάτα γερά στην καθημερινότητά σου με ένα πρόγραμμα υγείας που προσαρμόζεται στις ανάγκες σου

  • Iatropedia
Generali
Ο καθένας μας είναι ξεχωριστά μοναδικός και μοναδικά ξεχωριστός. Το ίδιο και οι ανάγκες του, που διαφοροποιούνται ανάλογα με τη φάση της ζωής του.

Στις μικρές και στις μεγάλες μας στιγμές όλοι θέλουμε να νιώθουμε ασφαλείς και προστατευμένοι. Θέλουμε να έχουμε τη σιγουριά πως ό,τι κι αν συμβεί, βρίσκεται δίπλα μας κάποιος που θα μας στηρίξει, για να μπορέσουμε να κοιτάξουμε πάλι μπροστά.

Η Generali αναγνωρίζει τις προκλήσεις της ζωής και τη μοναδικότητα κάθε ανθρώπου. Γι’ αυτό και προσφέρει ένα ολιστικό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας που σας δίνει τη δυνατότητα να το προσαρμόσετε στις ανάγκες, τις επιθυμίες και τον προϋπολογισμό σας, επιλέγοντας όσες παροχές και καλύψεις χρειάζεστε για εσάς ή και για την οικογένειά σας.

Το μοντέλο ασφάλισης που προσφέρει είναι το Οικοσύστημα Υγείας Life On. Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα παροχών και υπηρεσιών υγείας, με προσωποποιημένες λύσεις για τις ανάγκες σας.

Το πρόγραμμα συνδυάζει καλύψεις με υπηρεσίες ευ ζην και προσαρμόζεται στο προφίλ σας. Παρέχει τηλεσυνεδρίες με γιατρούς πολλών ειδικοτήτων ανά πάσα στιγμή, προσφέρει πρόσβαση σε κορυφαίο δίκτυο νοσοκομείων, γιατρών και διαγνωστικών κέντρων εντός και εκτός Ελλάδας, αλλά «φέρνει» και τον γιατρό στο κινητό σας και σας βοηθά να αποκτήσετε έναν ψηφιακό life coach.

Όλ’ αυτά τα αποκομίζετε με προσωπική εξυπηρέτηση και συμβουλευτική με έναν από τους 3.500 εξειδικευμένους σύμβουλους της Generali, οι οποίοι βρίσκονται πάντοτε δίπλα σας για να σας εξηγήσουν, να σας εξυπηρετήσουν και να σας κατευθύνουν στην ιδανική λύση για εσάς και την οικογένειά σας.

Generali

Πέντε άξονες

Βασική καινοτομία του Οικοσυστήματος Υγείας Life On είναι ότι συνδυάζει ασφάλεια υγείας (πρόληψη, γιατρούς & εξετάσεις, νοσηλεία, αποκατάσταση) με μοναδικές υπηρεσίες & εργαλεία ευ ζην, που διευκολύνουν την καθημερινότητα του ασφαλισμένου και τον βοηθούν να υιοθετήσει έναν καλύτερο τρόπο ζωής.

Οι πέντε αυτοί άξονες αποτελούνται από κλιμακούμενα επίπεδα καλύψεων (Basic – Standard – Premium), για να διαλέξετε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Εσείς, επιλέγετε το συνδυασμό των καλύψεων που επιθυμείτε και το εύρος κάλυψης, «χτίζοντας» πάνω στη βάση της Πρόληψης που αποτελεί τον πυρήνα θωράκισης της καλής υγείας.

Έχετε την δυνατότητα να ενεργοποιήσετε, να ενισχύσετε αλλά ακόμη και να απενεργοποιήσετε κάθε άξονα, σύμφωνα με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Κάνετε τους συνδυασμούς που ανταποκρίνονται στον τρόπο ζωής και τις συνήθειές σας και διαμορφώστε τη δική σας λύση και το δικό σας ασφάλιστρο. Μάλιστα υπάρχει η δυνατότητα να γίνει online υπολογισμός ασφαλίστρων υγείας.

Μπορείτε ακόμα να ασφαλίσετε όλα τα μέλη της οικογένειάς σας, είτε ατομικά είτε με ενιαίο πρόγραμμα με διαμοιραζόμενο κεφάλαιο για όλους, με ακόμα πιο συμφέρον κόστος.

Generali

Ζήστε καλύτερα την κάθε σας στιγμή

Μοναδική παροχή του Οικοσυστήματος Υγείας Life On αποτελούν οι υπηρεσίες ιατρικής και ευ ζην, που σας επιτρέπουν να ζείτε καλύτερα την κάθε σας στιγμή, με απόλυτη αίσθηση υγείας.

Ο ψηφιακός σας σύμβουλος υγείας My Health IQ σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε στο κινητό σας και να διαχειρίζεστε ενεργά την υγεία σας, με έναν διασκεδαστικό και επιστημονικά κατοχυρωμένο τρόπο. Καταγράψτε τις δραστηριότητες, τη διατροφή και τον ύπνο σας, θέστε στόχους και κερδίστε πόντους κάθε φορά που τους επιτυγχάνετε, εξαργυρώνοντάς τους στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης της Generali, Club Red.

Ξεκινήστε επίσης σήμερα το δικό σας πρόγραμμα γυμναστικής στο σπίτι, με δωρεάν πρόσβαση σε πλατφόρμα γυμναστικής, μέσα από την υπηρεσία My e-Gym. Γνωρίστε τα οφέλη της άσκησης στο σώμα και τη διάθεσή σας με την καθοδήγηση των έμπειρων γυμναστών των Holmes Place.

Λάβετε επίσης ψυχολογική υποστήριξη, σε προνομιακό κόστος, με την καθοδήγηση των εξειδικευμένων συνεργατών της Melapus, κάνοντας ατομική συνεδρία online ή με επίσκεψη στο ιατρείο. Και επωφεληθείτε της προνομιακής πρόσβασης σε υπηρεσίες διατροφικής συμβουλευτικής από τους διαιτολόγους της Affidea, με ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

Όλοι οι γιατροί στο κινητό σας

Επιπλέον, η υπηρεσία My e-Doctor που δημιούργησε η Generali φέρνει τον γιατρό στο κινητό σας! Η Generali σε συνεργασία με τη Healthwatch, σας προσφέρει πρόσβαση ανά πάσα ώρα και στιγμή, από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, σε ιατρικές υπηρεσίες όπως τηλεσυνεδρίες με γιατρούς πολλών ειδικοτήτων και μία πρώτη εκτίμηση των συμπτωμάτων σας.

Όλες αυτές οι υπηρεσίες και πολλές άλλες είναι προσβάσιμες από το MyGenerali – την ψηφιακή πλατφόρμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας, διαθέσιμη από υπολογιστή και μέσω εφαρμογής για κινητά και tablets.

Επειδή, λοιπόν, ο καθένας από εσάς είναι μοναδικά ξεχωριστός και ξεχωριστά μοναδικός, βρείτε κι εσείς τον δικό σας βηματισμό με ένα πρόγραμμα υγείας στα μέτρα σας. Και ανακαλύψτε πως ένα η ασφάλιση υγείας της Generali, σας βοηθά να ζήσετε καλύτερα.

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!