Ξέμειναν από … ράμματα στο Νοσοκομείο Τρικάλων!

  • Iatropedia
Τρικάλων
Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα προσπαθεί το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο Τρικάλων, καθώς αντιμετωπίζει, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι τραγικές ελλείψεις.

Τραγικές ελλείψεις, που δυσκολεύουν στην αντιμετώπιση ακόμα και των πλέον απλών  περιστατικών, καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Τρικάλων. Σύμφωνα ρεπορτάζ των τοπικών μέσων, το προσωπικό «τρέχει και δεν φτάνει» τις τελευταίες ημέρες, για να καταφέρει να καλύψει τραγικές ελλείψεις στο νοσοκομείο, αλλά και βασικές ανάγκες, όπως είναι τα ράμματα, αλλά και άλλα αναγκαία αναλώσιμα υλικά, όπως φίλτρα για τους νεφροπαθείς.

Ο λόγος, σύμφωνα με τους εργαζόμενους, το γεγονός ότι ο νέος Διοικητής θέλει όλες οι προμήθειες να περνάνε από το Διοικητικό Συμβούλιο του νοσηλευτικού Ιδρύματος. Απόφαση, που ναι μεν συμβαδίζει με το γράμμα του νόμου, στην πράξη όμως, οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις που προκαλούνται δημιουργούν σοβαρές δυσλειτουργίες με ότι αυτό συνεπάγεται για τους ασθενείς.

«Τελικά ράμματα για τους τραυματίες δεν έχουμε, όμως για την γούνα, αυτών που έχουν δημιουργήσει μια δυσκίνητη δημόσια διοίκηση και μας έφτασαν σε αυτή την κατάσταση …θα βρούμε;», αναφέρουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείο Τρικάλων.

Πηγή: tv10.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ