Κώστας Βουτσάς: Δίνει μάχη για τη ζωή του στη Μονάδα Εντατικής του «Αττικόν»

  • Γιάννα Σουλάκη
Βουτσάς
Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Βουτσά, ο οποίος νοσηλεύεται από χθες διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου "Αττικόν".

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Αττικόν» νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο μεγάλος μας ηθοποιός Κώστας Βουτσάς. Οι πρώτες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι υπέστη συγκοπή, ενώ αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού. Μια δύσκολη κατάσταση για την οποία χρειάστηκε να διασωληνωθεί και να εισαχθεί για εντατική νοσηλεία στη ΜΕΘ, όπου παραμένει υπό μηχανική υποστήριξη της αναπνοής του.

Κώστας Βουτσάς: Επιδεινώθηκε η κατάστασή του τη νύχτα

Ο Κώστας Βουτσάς μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες το μεσημέρι στην εφημερία του νοσοκομείου «Αττικόν», με συπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού. Εισήχθη εσπευσμένα, αρχικά στη Μονάδα Εμφραγμάτων του νοσοκομείου, όμως, αργά χθες τη νύχτα, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, και χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ)

Να σημειωθεί ότι ο 88χρονος Κώστας Βουτσάς βίωσε πρόσφατα την απώλεια της πρώην συζύγου του, Ερρικας Μπρόγιερ. Ο ηθοποιός παντρεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2016 με την Αλίκη Κατσαβού και στις 23 Ιουλίου του ίδιου έτους απέκτησαν ένα γιο, τον Φοίβο.

Στο πλευρό του αιώνιου έφηβου του ελληνικού κινηματογράφου, αλλά και μεγάλου μαχητή της ζωής, βρίσκεται συνεχώς η οικογένειά του. Οι ευχές όλων τον συνοδεύουν για ταχεία ανάρρωση.