Κορωνοϊός: Το παράπονο του αδελφού του 67χρονου στο Live News

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
κορωνοϊός
Στην τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης, 05.03.2020, ο αδελφός του 67χρονου άνδρα που είναι ο ένατος άνθρωπος που “χτύπησε” ο κορονοϊός στην χώρα μας.

Πρόκειται για τον άνδρα από την Αμαλιάδα, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου και με τον οποίο ταξίδεψαν περίπου 50 άτομα, 21 από τα οποία βρέθηκαν επίσης θετικά στον Covid-19, “εκτοξεύοντας” τα κρούσματα στα 31 στην Ελλάδα.

Ο αδελφός του 67χρονου είπε στην εκπομπή πως ο άνδρας είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ του μεταφέρθηκε πως από χθες τα μεσάνυχτα η κατάστασή του είναι σταθερή, αλλά παραμένει σοβαρή.

Η γυναίκα του 67χρονου είναι σε ήπια κατάσταση και τα παιδιά του είναι σε καραντίνα, στην Αμαλιάδα.

Ο αδελφός του 67χρονου εξέφρασε το παράπονό του, διότι -όπως τόνισε- παρόλο που τα τρία παιδιά ήρθαν σε επαφή με τους γονείς τους (σ.σ. τους επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο) μόνο το ένα εξετάστηκε για κορονοϊό (σ.σ. αρνητικό το δείγμα) ενώ τα άλλα δύο όχι.

“Εγώ δεν είμαι ειδικός, αλλά πιστεύω ότι έπρεπε να τους γίνει εξέταση. Δεν θέλω να κατηγορήσω κάποιον αλλά αφού ήρθαν σε επαφή, γιατί να μην κάνουν κι αυτοί το τεστ, να πάει στο Παστέρ; Τα παιδιά τους πήγαν να τους δουν επειδή επειδή ήταν άρρωστοι. Εφόσον ήρθαν σε επαφή, έχω την αίσθηση ότι θα έπρεπε να γίνει εξέταση. Η κατάστασή του είναι σταθερή μεν, αλλά σοβαρή.

Κορωνοϊός: Δείτε όσα είπε ο αδελφός του 67χρονου στο Live News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν