Κορωνοϊός: Θετικός ο Ντανιέλε Ρουγκάνι της Γιουβέντους!

  • Ρούλα Τσουλέα
κορωνοϊός
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν έχει εκδηλώσει συμπτώματα. Θα εξεταστούν οι συμπαίκτες του, με τους οποίους έκανε προπονήσεις, και όλο το τεχνικό προσωπικό της Γιούβε που ήρθε σε επαφή μαζί του.

Τον αμυντικό της Γιουβέντους και της Εθνικής Ομάδας της Ιταλίας Ντανιέλε Ρουγκάνι μόλυνε ο κορονοϊός Covid-19, σύμφωνα με ανακοίνωση της φημισμένης ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η Γιουβέντους έχει την έδρα της στο Τορίνο, στην ευρύτερη περιοχή του οποίου είχαν καταγραφεί έως την Τρίτη το απόγευμα 111 κρούσματα του κορωνοϊού.

Διαβάστε ακόμα Κορωνοϊός Ιταλία: Οι πόλεις με τα περισσότερα κρούσματα – Αναλυτικός κατάλογος

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο 25χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής είναι προς το παρόν ασυμπτωματικός. Η Γιούβε αναφέρει πως έχει ήδη αρχίσει «την ιχνηλάτηση των επαφών του». Έχουν επίσης ενεργοποιηθεί «οι διαδικασίες απομόνωσης που προβλέπονται από το νόμο».

Ο Ρουγκάνι είναι ο πρώτος παίκτης της Serie A τον οποίο μολύνει ο κορωνοϊός Covid-19.

Όλες οι αθλητικές δραστηριότητες έχουν αναβληθεί στην Ιταλία έως τις 3 Απριλίου, με την χώρα να βρίσκεται σε καραντίνα για να τεθεί υπό έλεγχο ο κορωνοϊός.

Έως την Τετάρτη το απόγευμα ο κορωνοϊός Covid-19 είχε προσβάλλει συνολικά 12.462 ανθρώπους στην Ιταλία. Οι 827 από αυτούς δεν κατόρθωσαν να κρατηθούν στη ζωή.