Κορωνοϊός: Τέταρτος θάνατος ασθενούς από την κλινική «Ταξιάρχαι»

  • Γιάννα Σουλάκη
κορωνοϊού
Ένας ακόμη θάνατος προστέθηκε στον κατάλογο των θυμάτων του κορωνοϊού, από την ιδιωτική κλινική "Ταξιάρχαι". Πρόκειται για 60χρονο άνδρα που κατέληξε στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ.

Ο 60χρονος άνδρας είχε μεταφερθεί μαζί με άλλους ασθενείς της κλινικής «Ταξιάρχαι» στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ, στο οποίο λειτουργεί Μονάδα Τεχνητού Νεφρού για ασθενείς COVID-19, όταν ο ΕΟΔΥ προχώρησε στη διαδικασία εκκένωσης του.

Ο 60χρονος είναι το 4ος θάνατος που σημειώνεται από τη διασπορά του κορωνοϊού στην κλινική «Ταξιάρχαι» και ο 134ος στην Ελλάδα. Μέχρι την Παρασκευή είχαν σημειωθεί τρεις θάνατοι συνολικά στην κλινική, ενώ οι εισαγγελικές αρχές διενεργούν έρευνα, για να διαπιστώσουν εάν υπάρχουν ποινικές ευθύνες για την ανεξέλεγκτη διασπορά του ιού στην υγειονομική δομή.

Τις τελευταίες ώρες έχουν καταγραφεί άλλοι τρεις θάνατοι, ενώ μέχρι χθες το απόγευμα δεν είχε καταγραφεί ούτε ένας.

Χθες το βράδυ άφησε την τελευταία του πνοή ένας 78χρονος στον Ευαγγελισμό, ενώ νωρίτερα υπέκυψαν στις επιπλοκές του κορωνοϊού, ένας 91χρονος στο “Σωτηρία”, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα και μια 58χρονη με υποκείμενα νοσήματα, η οποία νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.