Κορωνοϊός: Ο πρώτος θάνατος από COVID-19 στην Ξάνθη επιβεβαιώνεται από το νοσοκομείο

  • Γιάννα Σουλάκη
κορωνοϊός
Ένας ακόμη άνθρωπος έχασε τη ζωή του από τον κορωνοϊό. Πρόκειται για άνδρα που νοσηλευτόταν στο νοσοκομείο Ξάνθης, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση.

Ηλικιωμένος άνδρας από την Ξάνθη έχασε τη ζωή του από τον κορονοϊό στο νοσοκομείο της Ξάνθης. Ο άτυχος άνδρας προερχόταν, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, από την περιοχή του Δήμου Μύκης.

Κορωνοϊός: Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου της Ξάνθης:

“Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, με λύπη ανακοινώνει ότι το ένα επιβεβαιωμένο περιστατικό covid-19 από τη περιοχή του Δήμου Μύκης, κατέληξε. Η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου μας εκφράζουν τα συλλυπητήρια στους οικείους του” αναφέρει σε ανακοίνωση του το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Στην Ξάνθη έχουν καταγραφεί συνολικά 8 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού, εκ των οποίων τα 4 στην πόλη, 3 στην ορεινή ζώνη και 1 στη Διομήδεια.

Ο πρώτος θάνατος, σύμφωνα με το xanthinea.gr, έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής, καθώς πρόσφατα ξεκίνησε μια δημόσια συζήτηση στην περιοχή αναφορικά με κατοίκους που επιστρέφουν από το εξωτερικό και το ποσό καλά ενημερωμένοι είναι για την εφαρμογή της καραντίνας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν