Κορωνοϊός LIVE Streaming: Κρούσματα, θάνατοι και όσοι γίνονται καλά – Όλες οι χώρες του κόσμου

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
κορωνοϊός
Νέος Κορονοϊός Live Streaming: Έκτακτες ειδήσεις από διάφορες χώρες, παγκόσμιος χάρτης και real-time μετρητής για επιβεβαιωμένα κρούσματα, θανάτους και περιπτώσεις ασθενών που ξεπέρασαν τη νόσο COVID-19.

Πρόκειται για μια εξαιρετική δουλειά επάνω στις εξελίξεις για τον κορονοϊό, την οποία ξεκίνησε ένα Νοτιοκορεάτης στις 26 Ιανουαρίου, ενώ από τις 30 Ιανουαρίου δεν έχει διακοπεί το live streaming που κάνει μέσω του Youtube.

Όλοι ανησυχούν για την εξάπλωση του κορωνοϊού. Για όποιον θέλει να γνωρίζει τους αριθμούς και την εξέλιξη της παγκόσμιας εξάπλωσης αυτού του ιού, αυτή είναι μια καλή αρχή. Το live streaming παρουσιάζει τα στοιχεία για να ενημερώει τον θεατή για την τρέχουσα παγκόσμια κατάσταση.

Οι αριθμοί στην οθόνη βασίζονται σε συνδυασμό κυβερνητικών ανακοινώσεων και ειδησεογραφικών μέσων ενημέρωσης. Δίνεται έμφαση από τον δημιουργό του live streaming ότι οι αριθμοί στην οθόνη είναι όσο πιο έγκαιροι γίνεται με βάση επίσημες ανακοινώσεις. Μία φορά την ημέρα, οι αριθμοί θα ταιριάζουν απόλυτα με την ενημέρωση των διαφόρων κυβερνήσεων. Αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές πιθανότητες ότι κάποιοι αριθμοί δεν είναι απόλυτα σωστοί.

Κορωνοϊός: LIVE Streaming με κρούσματα, θανάτους και όσους τον παίρνουν εξιτήριο μετά από νοσηλεία