Κορονοϊός: «Καλπάζουν» οι θάνατοι – 7 ασθενείς κατέληξαν σε λίγες ώρες στην Ελλάδα

  • Γιάννα Σουλάκη
θάνατοι
Με αυξανόμενη σφοδρότητα πλήττει τη χώρα μας ο κορονοϊός, καθώς όπως αποδεικνύεται, αυξάνεται καθημερινά ο αριθμός των συνανθρώπων μας που καταλήγουν σε θάνατο εξαιτίας της νόσου Covid-19.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr, σήμερα Σάββατο (17.10.2020) καταγράφηκαν επτά θάνατοι ασθενών μέσα σε λίγες ώρες, σε νοσοκομεία όλης της χώρας.

Αναλυτικά, τη ζωή τους έχασαν από επιπλοκές του κορονοϊού:

  • Ηλικιωμένος 91 ετών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” από τις 14 Οκτωβρίου. Ο άτυχος άνδρας έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.
  • Δύο ακόμη ηλικιωμένοι, μία 82χρονη γυναίκα και ένας 79χρονος άνδρας που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο αναφοράς “Σωτηρία”. Ο άτυχος άνδρας πάλευε για τη ζωή του από την ημέρα της εισαγωγής του στο νοσοκομείο στις 7 Οκτωβρίου, ενώ η γυναίκα βρισκόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου από τις 2 Οκτωβρίου.
  • Μια 82χρονη γυναίκα και δύο ακόμη άνδρες, ηλικίας 72 και 71 ετών αντίστοιχα, που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο “Αττικόν”. Και οι τρεις έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα.
  • Ένας 56χρονος που εισήχθη στο νοσοκομείο μόλις την περασμένη Παρασκευή 16/10. Ο άτυχος άνδρας έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και εμφάνισε ραγδαία επιδείνωση. Τελικά κατέληξε σε θάνατο σήμερα τα ξημερώματα.