Κορονοϊός: Η Νίκη Κεραμέως στην απογευματινή ενημέρωση για τον κορονοϊό στο Υπουργείο Υγείας

  • Γιάννα Σουλάκη
Κεραμέως
Με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως θα διεξαχθεί η τακτική απογευματινή ενημέρωση της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπουργός θα ανακοινώσει επιπλέον περιοριστικά μέτρα για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Όπως προκύπτει από τη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, στην απογευματινή ενημέρωση δεν θα συμμετάσχει ο επικ. καθηγητής Επιδημιολογίας, Γκίκας Μαγιορκίνης και στη θέση του θα βρίσκεται η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας, Βάνα Παπαευαγγέλου.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται:

«Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας σήμερα, Παρασκευή 13 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και του ΠΓΝ «Αττικόν» και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου.

Στη σημερινή ενημέρωση θα συμμετέχει και η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως. Στην ενημέρωση συμμετέχει και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν