Κορωνοϊός: Δύο ακόμη άνθρωποι χάθηκαν στη χώρα μας από τον ιό – Στο ΑΧΕΠΑ και τον Ευαγγελισμό

  • Γιάννα Σουλάκη
κορωνοϊός
Δύο άνθρωποι, ο ένας μάλιστα μόλις 42 ετών, έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές της νόσου COVID-19 στον Ευαγγελισμό και το ΑΧΕΠΑ. Στους 81 οι θάνατοι.

Μία 85χρονη ηλικιωμένη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και ένας 42χρονος άνδρας από την Χαλκιδική, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ», είναι τα τελευταία θύματα του κορωνοϊού στη χώρα.

Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν στο συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα από την Κυριακή 29 Μαρτίου, αφού προηγήθηκε νοσηλεία του στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο, όταν προσήλθε με συμπτώματα του ιού. Το κρούσμα επιβεβαιώθηκε έπειτα από τη διενέργεια δύο ειδικών τέστ, γεγονός που οδήγησε στη διακομιδή του στο ΑΧΕΠΑ, το οποίο αποτελεί Κέντρο Αναφοράς COVID-19.

Σημειώνεται ότι ο 42χρονος αποτελεί το πρώτο θύμα του κορωνοϊού στη Χαλκιδική. Σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, αναφέρει:

«Με βαθιά θλίψη αποχαιρετώ σήμερα έναν φίλο και συγχωριανό μου, μα πάνω από όλα έναν νέο άνθρωπο, που έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα. Όσοι τον ξέραμε, θα θυμόμαστε για πάντα το χαμόγελό του. Πάλεψε σκληρά αλλά η μάχη με τον κορωνοϊό αποδείχθηκε άνιση.

Δυστυχώς, οι συνθήκες δεν θα μας επιτρέψουν να τον αποχαιρετήσουμε, όπως θα του έπρεπε. Στο τελευταίο του ταξίδι θα μπορέσουν να τον συνοδεύσουν τουλάχιστον οι δικοί του άνθρωποι, καθώς το διάστημα που έπρεπε να μείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό έληξε και είναι καλά στην υγεία τους.

Εύχομαι δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του», αναφέρει.

Δείτε την ανάρτηση:

Πηγή: www.grtimes.gr