Κορωνοϊός: Ανησυχητική αύξηση των θανάτων στη χώρα – Πληροφορίες για 14 νεκρούς

  • Γιάννα Σουλάκη
Τσιόδρας
Ανησυχητική αύξηση παρουσιάζουν οι θάνατοι στη χώρα, με τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε λίγες ώρες να φθάνουν τους τέσσερις.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές πριν από λίγο, και τέταρτος άνθρωπος έχασε τη ζωή του στη χώρα μέσα σε 24 ώρες. Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άνδρα ο οποίος είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με πνευμονία, όμως, διαπιστώθηκε μετά θάνατον ότι είχε προσβληθεί από κορωνοϊό.

Δείτε επίσης – Κορωνοϊός: Ποιες ηλικίες «προτιμά» ο ιός στην Ελλάδα – Έκθεση του ΕΟΔΥ

Νωρίτερα έγιναν γνωστοί ακόμη 3 θάνατοι ηλικιωμένων ανθρώπων.

Δύο άτομα που έχασαν τη ζωή τους αργά χθες τη νύχτα: ένας 84χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» της Αθήνας και ένας ακόμη 69χρονος στο νοσοκομείο αναφοράς «Αττικόν». Σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος» της Αθήνας, μία ακόμη 94χρονη ηλικιωμένη γυναίκα.

Το βράδυ της Παρασκευής οι νεκροί έγιναν δέκα με μία γυναίκα 93 ετών, η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ρίου και παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή. Η άτυχη γυναίκα έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Προερχόταν από την Ηλεία, και προσβλήθηκε μετά από επαφή με τους γνωστούς εκδρομείς από τους Αγίους Τόπους.