Κορωνοϊός: Ανακούφιση για τα αποτελέσματα του Λονδίνου – Αρνητικά τα δύο παιδιά στη νόσο COVID-19

  • Γιάννα Σουλάκη
παιδιά
Τέλος αγωνίας για τα δύο παιδιά στο Λονδίνο, που παραμένουν εδώ και μέρες σε απομόνωση σε ξενοδοχείο, περιμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων. Τα βρετανικά εργαστήρια αποφάνθηκαν ότι τα δύο παιδιά δεν έχουν προσβληθεί από τη νόσο του κορωνοϊού.

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα για την κόρη της 40χρονης γυναίκας, τρίτου κρούσματος του ιού στη χώρα μας, αλλά και του συμμαθητή της, που παρέμειναν τις τελευταίες ημέρες σε προληπτική καραντίνα σε ξενοδοχείο του Λονδίνου. Οι εργαστηριακές εξετάσεις δίνουν τέλος στην αγωνία, και τα δύο παιδιά μπορούν πλέον να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Ταυτόχρονα δίνεται τέλος και στην αγωνία δεκάδων οικογενειών, που ανησυχούσαν για τα παιδιά τους τα οποία είχαν έρθει σε επαφή με τα – μέχρι σήμερα «ύποπτα» να έχουν αναπτύξει τη νόσο – παιδιά, στην ίδια εκδρομή στη βρετανική πρωτεύουσα.

Τα αρνητικά αποτελέσματα αναμένεται να δρομολογήσουν και το άνοιγμα των τριών σχολείων του Κολλεγίου, που παρέμειναν κλειστά από την περασμένη εβδομάδα. Πρόκειται για τα σχολεία που βρίσκονται στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα.

Προκειται για τα εξής σχολεία:

  • Το Γυμνάσιο και Λύκειο του Κολλεγίου Αθηνών
  • Το Γυμνάσιο και Λύκειο του κολλεγίου Ψυχικού
  • Το Νηπιαγωγείο «Ι.Μ.Καρράς».