Κορωνοϊός: Ακόμη δύο θάνατοι από τον ιό – 78χρονη γυναίκα και 51 ετών άνδρας από τη Βόρεια Ελλάδα

  • Γιάννα Σουλάκη
κορωνοϊός
Δύο ακόμη θάνατοι προστέθηκαν στον κατάλογο των θυμάτων από τη νόσο COVID-19, που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός. Πρόκειται για δύο κατοίκους από τη Βόρεια Ελλάδα.

Η 78χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στη Φουστάνη και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο της Έδεσσας, ένα χωριό που εξαιτίας των πολλών κρουσμάτων μπήκε χθες (01.04.2020) σε καραντίνα.

Την τραγική είδηση πως ο κορονοϊός στοίχισε τη ζωή στην 78χρονη γυναίκα έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Facebook ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Δάνης Τζαμτζής. Η 78χρονη είναι ο πρώτος θάνατος που καταγράφεται στη Φουστάνη, στην Έδεσσα.

Η άτυχη γυναίκα ήταν το πέμπτο κρούσμα στο χωριό. Σύμφωνα με την ανάρτηση του Δάνη Τζαμτζή, είχε φτάσει στην Έδεσσα τον τελευταίο καιρό και ήταν κρούσμα “ορφανό”.

Νωρίτερα έγινε γνωστό από τοπικά ΜΜΕ της Καστοριάς, αλλά και από δημοσιογράφος στην εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, ότι ένας άνδρας από την Καστοριά, 51 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για έναν 51χρονο γυμναστή από την Καστοριά με υποκείμενο νόσημα. Πλέον, ο αριθμός των νεκρών στην περιοχή που έχει πληγεί βαρύτατα από τον κορονοϊό έχει ανέβει στους επτά.