Κοινό μέτωπο σχηματίζουν οι πάροχοι για να αντιμετωπίσουν την στάση πληρωμών του ΕΟΠΥΥ

  • Iatropedia
Ο "κόμπος έφτασε στο χτένι" και οι πάροχοι του ΕΟΠΥΥ που σχετίζονται ειδικά με το φάρμακο, συσπειρώνονται για να αναζητήσουν λύσεις που θα αντιμετωπίσουν την άτυπη στάση πληρωμών του υπερταμείου...

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Με πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου πραγματοποιείται αύριο Τρίτη συνάντηση όλων των φορέων που εμπλέκονται στην διακίνηση του φαρμάκου με στόχο την εξεύρεση λύσης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που θα προκύψουν από την έλλειψη ρευστότητας του ΕΟΠΥΥ.

Στην συνάντηση, που θα γίνει στα γραφεία του ΠΦΣ στη 1 το μεσημέρι, έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι απο τον ΣΦΕΕ, την ΟΣΦΕ, τον ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, την ΠΕΦ και τον ΠΣΦ.

Αναμένεται να ληφθούν κοινές αποφάσεις και να υπάρξει κοινή αντίδραση προς την ηγεσία του υπυοργείου Υγείας, γεγονός που κολλάει στο τοίχο τόσο τον κ. Κουρουμπλή όσο και τον νέο διοικητή του ΕΟΠΥΥ πριν ακόμα καλά καλά αναλάβει καθήκοντα…

Πάντως καθόλου περίεργο δεν πρέπει να μας φανεί αν η άτυχη στάση πληρωμών, αντιμετωπιστεί με «άτυπη στάση» παραδόσεων σε υλικά, φάρμακα και υπηρεσίες… καθώς αντίστοιχη αντίδραση δεν είναι περίεργο αν δούμε και από τος υπόλοιπους παρόχους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν