Κίνηση ματ από την 2η ΥΠΕ στον Πειραιά

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Ξενοίκιασαν 3 κτήρια που χρησιμοποιούσε το ΠΕΔΥ στην περιοχή και οργάνωσαν το τεράστιο κτήριο του ΝΑΤ στην πλατεία Τερψιθέας στον Πειραιά... Ο λόγος για τους υπεύθυνους της 2η ΥΠΕ που κατάφεραν να πράξουν το ...λογικό λίγο καιρό αφού ανέλαβαν το ΠΕΔΥ όπως όλες οι Υγειονομικές Περιφέρειες.

Τα καλά πρέπει να λέγονται τουλάχιστον όσο πρέπει να λέγονται και τα κακώς κείμενα… Η υποστελεχωμένη 2η ΥΠΕ (Πειραιά και Νήσων) που για να εκκαθαρίσει τα χρήματα μιας κλινικής μελέτης χρειάζεται από 6 ως 12 μήνες λόγω ακριβώς της έλλειψης προσωπικού, μπορεί ωστόσο υπό την νέα της διοίκηση να πράττει θαυμαστά έργα όπως είναι αυτά που θα παρουσιάσει στις 29 Νοεμβρίου σε ειδική εκδήλωση εγκαινίων…

Η διοικήτρια Όλγα Ιορδανίδου και οι υποδιοικητές Ιωάννα Τσιαπαρίκου και Γεώργιος Αντύπας, αξιοποίησαν το κτήριο πολυιατρείων του ΝΑΤ εξοπλίζοντας το με τον απαραίτητο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και μειώνοντας τα ανελαστικά κόστη του ΠΕΔΥ Πειραιά.

Έπραξαν το αυτονόητο, όπως συμβαίνει με ανθρώπους άξιους που διαθέτουν απλή λογική: Ξενοίκιασαν τα 3 κτήρια που πλήρωνε το ΠΕΔΥ για να στεγάσει τα ιατρεία του στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και στέγασαν όλες τις υπηρεσίες στο μεγάλο κτήριο του Οίκου του Ναύτου που έχει περάσει στον ΕΟΠΥΥ. Με τον τρόπο αυτό εξοικονόμησαν χρήματα, και χαρίζουν στους ασφαλισμένους της περιοχής ένα ανθρώπινο περιβάλλον για ιατρικές εξετάσεις.