Κική Δημουλά: Σε κρίσιμη κατάσταση για 8η μέρα στην ΜΕΘ του Υγεία

  • Γιάννα Σουλάκη
Δημουλά
Κρίσιμη εξακολουθεί να είναι η κατάσταση της υγείας της μεγάλης μας ποιήτριας Κικής Δημουλά, που νοσηλεύεται για 8η ημέρα υπό αναπνευστική υποστήριξη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του θεραπευτηρίου "Υγεία"

Προβληματισμένοι είναι οι θεράποντες γιατροί της ακαδημαϊκού και ποιήτριας Κικής Δημουλά, καθώς παραμένει για 8η ημέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Υγεία», χωρίς να εμφανίζει σημάδια σημαντικής βελτίωσης. Παρά τις τιτάνιες προσπάθειες τους να καταπολεμήσουν τη λοίμωξη και να καταφέρουν να σταθεροποιήσουν την αναπνευστική της λειτουργία ώστε να της αφαιρέσουν τη μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται εφικτό προς το παρόν. Όλοι ελπίζουν τώρα η 89χρονη μεγάλη μας ποιήτρια να ανταποκριθεί στην αγωγή που της χορηγείται, ώστε να καταφέρει να μεταφερθεί το συντομότερο δυνατό σε θάλαμο του νοσοκομείου.  Στο πλευρό της βρίσκεται η οικογένειά της.

Κική Δημουλά: 20 μέρες στο νοσοκομείο

Να σημειωθεί ότι η κα. Κική Δημουλά πάσχει από χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια, αιτία που οδήγησε στην εσπευσμένη εισαγωγή της στο νοσοκομείο πριν από 20 μέρες. Μια λοίμωξη που υπέστη δέκα ημέρες αργότερα, ανάγκασε τους γιατρούς να αποφασίσουν την εσπευσμένη εισαγωγή και τη διασωλήνωσή της στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, όπου παραμένει μέχρι σήμερα κάτω από αυστηρή ιατρική επίβλεψη και χορήγηση βαριάς φαρμακευτικής αγωγής.

Να σημειωθεί ότι στο νοσοκομείο «Υγεία» η κα. Δημουλά είχε νοσηλευθεί και στο παρελθόν, καθώς στο ίδιο νοσοκομείο βρίσκεται ο θεράπων ιατρός της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν