ΚΕΕΛΠΝΟ: Επίσκεψη κλιμακίου στη Θράκη!

  • Iatropedia
Κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ με επικεφαλής τον πρόεδρο του Κέντρου κ. Θ. Γιαννόπουλο μεταβαίνει στην Θράκη.

Αναλυτικότερα το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., στο πλαίσιο υλοποίησης της πολιτικής του Υπουργείου Υγείας και προκειμένου να αντιμετωπισθεί υγειονομικά η εντόνως αυξημένη εισροή ατόμων χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα που λαμβάνει χώρα το τελευταίο διάστημα στις πύλες εισόδου της χώρας (Βόρειο Αιγαίο, Νότιο Αιγαίο, Έβρος, Κρήτη) και έχοντας ως σκοπό τη θωράκιση της Δημόσιας Υγείας και παράλληλα την επαρκή υγειονομική κάλυψη των νεοεισερχόμενων ατόμων, ενημερώνει για τα εξής:

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος, ο Ιατρός του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. κ. Λάζαρος Κωστόπουλος και ο υπεύθυνος του Γραφείου Διεκπεραίωσης Ειδικών Θεμάτων Οικονομίας και Διοίκησης ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. κ. Γεώργιος Αναστόπουλος, πρόκειται να μεταβούν την Τρίτη 28 Απριλίου 2015 στην Αλεξανδρούπολη και στην Ορεστιάδα, όπου θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τοπικούς φορείς.

Στη συνέχεια, θα επισκεφθούν το Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Ορεστιάδας και το Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Φυλακίου.

Επίσης, την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015 θα μεταβούν στη Σαμοθράκη, όπου θα συναντηθούν με φορείς του νησιού που εμπλέκονται στη διαχείριση παρατύπως εισερχόμενων προσφύγων και μεταναστών. Στη συνέχεια, θα μεταβούν στην Ξάνθη, όπου θα επισκεφθούν το Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών και θα έχουν συνάντηση με τους τοπικούς φορείς.