ΚΕΕΛΠΝΟ: Ενημερωτικές ημερίδες για τον αντιγριπικό εμβολιασμό των επαγγελματιών υγείας

  • Iatropedia
Το ΚΕΕΛΠΝΟ στο πλαίσιο δράσεων για την ενίσχυση του αντιγριπικού εμβολιασμού των επαγγελματιών υγείας διοργάνωσε σε συνεργασία με την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και την 7η ΥΠΕ Κρήτης ημερίδες, οι οποίες διεξήχθησαν στις 5/12/2016 και 6/12/2016 στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου αντίστοιχα.

Στη διάρκεια των ημερίδων αναπτύχθηκαν θέματα σχετικά με την αναγκαιότητα του εμβολιασμού των επαγγελματιών υγείας έναντι της εποχικής γρίπης και τη διαχείριση περιστατικών γρίπης σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας.

Απευθύνθηκαν χαιρετισμοί από τον πρόεδρο του Κέντρου, αναπληρωτή καθηγητή χειρουργικής ΕΚΠΑ, Θ. Ρόζενμπεργκ, τους διοικητές της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και 7ης ΥΠΕ, κ.κ Κ. Αντωνίου και Ε. Μαυρομάτη, και από τους διοικητές του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, κ.κ Π. Νάνο και Ι.Τασόπουλο.

Ακολούθησαν εισηγήσεις μελών ΔΕΠ από την Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και την Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης, το ΓΝ Βόλου, το ΓΝ Ηρακλείου Βενιζέλειο-Πανάνειο, καθώς και από επιστημονικό προσωπικό του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.

Τις ημερίδες συντόνισαν μέλη ΔΕΠ από την Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και την Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης.