ΚΕΕΛΠΝΟ: Δράσεις για τους πρόσφυγες στο κλειστό του TAE KWON DO

  • Iatropedia
Διαρκή μέριμνα και φροντίδα στους πρόσφυγες, που μετακινήθηκαν από την πλατεία Βικτωρίας στο κλειστό του TAE KWON DO στο Φάληρο, παρέχει το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ προκειμένου να ανταπεξέλθουν σε πιθανά προβλήματα υγείας.

Το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ μετά από συνεννόηση του Προέδρου του, Καθηγητή Χειρουργικής κ. Αθανασίου Γιαννόπουλου και του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Ιωάννη Μπασκόζου, από την περασμένη Τετάρτη διαθέτει σε καθημερινή βάση κινητή μονάδα με γιατρό και νοσηλευτή τις πρωινές ώρες, ενώ από το περασμένο Σάββατο και έπειτα από συντονισμό και συνεννόηση του προέδρου του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ, κ. Αθανασίου Γιαννόπουλου, του αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Νίκου Μουζάλα και του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Ιωάννη Μπασκόζου, έχουν μεταβεί – στο χώρο φιλοξενίας του TAE KWON DO- παιδίατρος και ένας ακόμη νοσηλευτής, εξαιτίας της ασθένειας κάποιων παιδιών (από τα δεκάδες που υπάρχουν), από γαστρεντερίτιδα, ιώσεις και κρυολογήματα.

Να σημειωθεί ότι το χώρο επισκέφθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλας , ενώ αναμένεται να τον επισκεφθεί και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας κ. Μπασκόζος.

Στο κλειστό του TAE KWON DO φιλοξενούνται περισσότερα από 1500 άτομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν